Ντρέιμοντ Γκριν: Αποβλήθηκε και έδωσε το δικό του σόου (vid)

Ντρέιμοντ Γκριν: Αποβλήθηκε και έδωσε το δικό του σόου (vid)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αγωνίστηκε μόλις για 17 λεπτά στο Game 1 απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις, καθώς αποβλήθηκε για βίαιο φάουλ δίνοντας στη συνέχεια το δικό του σόου.

Έπειτα από μια χορταστική ματσάρα οι Γκόλντε Στέιτ Ουόριορς κατάφεραν να επικρατήσουν με 116-114 των Μέμφις Γκρίζλις και να κάνουν το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας.

Μια νίκη την οποία κατάφεραν να πάρουν χωρίς τον, Ντρέιμοντ Γκριν ο οποίος αγωνίστηκε μόλις για 17 λεπτά, καθώς αποβλήθηκε για βίαιο φάουλ πάνω στον Μπράντον Κλαρκ.

Πιο συγκεκριμένα ο Γκριν τον άρπαξε από τη φανέλα και τον γκρέμισε στο παρκέ. Ο άσος των Γκόλντεν Στέιτ έσπευσε αμέσως να ζητήσει συγγνώμη από τον αντιπαλό του, ωστόσο οι διαιτητές δεν φάνηκαν να αποδέχονται την κίνηση του, με αποτέλεσμα να τον αποβάλλουν από το παιχνίδι.

Μάλιστα, πριν το ανακοινώσουν οι διαιτητές, ο Γκριν είτε ενημερώθηκε νωρίτερα, είτε το κατάλαβε και άρχισε τα δικά του. Μπήκε στο παρκέ τρέχοντας, πήγε στον πάγκο των Ουόριορς, όπου χαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενώ στη συνέχεια αποχωρώντας, έκανε χειρονομίες, οι οποίες προκάλεσαν την έκρηξη της κερκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ