Πέρκινς: «Ο Γιάννης πάει για δεύτερος PF στην ιστορία πίσω από Ντάνκαν»

Πέρκινς: «Ο Γιάννης πάει για δεύτερος PF στην ιστορία πίσω από Ντάνκαν»

Ο Κέντρικ Πέρκινς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπου μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα λοιπόν με όσα ανέφερε ο Κέντρικ Πέρκινς διεκδικεί μια θέση στο πάνθεον του ΝΒΑ, καθώς δεν έχει σταματήσει να εντυπωσιάζει με την απόδοση του και προκαλεί τον θαυμασμό συμπαικτών και αντιπάλων.

Ο παλαίμαχος σέντερ θεωρεί πως ο Greek Freak είναι καθ’ οδόν για να γίνει ο δεύτερος καλύτερος πάουερ φόργουορντ της ιστορίας, πίσω μόνο από τον πέντε φορές πρωταθλητή Τιμ Ντάνκαν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πέρκινς: 

«Πρέπει να αρχίσουμε να εκτιμούμε το μεγαλείο του Γιάννη. Η εμφάνιση που έκανε στο τελευταίο ματς θύμισε Λεμπρόν. Το να πηγαίνεις σε ένα εχθρικό περιβάλλον χωρίς έναν από τους παίκτες-κλειδιά όπως ο Μίντλετον και να βάζεις 40 πόντους και αυτό το μεγάλο τρίποντο, είναι μεγάλη υπόθεση. Μιλούσαμε για το τι δεν μπορεί να κάνει ο Γιάννης, μιλούσαμε για τις βολές που χάνει και βλέπουμε τι κάνει τώρα.

Έβαλε ένα μακρινό σουτ που δεν θα έπαιρνε καν πέρσι. Έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και σύντομα θα μπορούμε να μιλάμε για τον δεύτερο καλύτερο πάουερ φόργουορντ όλων των εποχών πίσω από τον Τιμ Ντάνκαν, αν συνεχίσει έτσι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ