Ρουκέτα από τον Λίλαρντ – Θέλει να παίξει με τον Αντετοκούνμπο

Ρουκέτα από τον Λίλαρντ – Θέλει να παίξει με τον Αντετοκούνμπο

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ έριξε «βόμβα», καθώς τόνισε ότι θέλει να παίξει στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς μετά από μια συγκλονιστική σειρά με τους Σέλτικς γνώρισαν τον αποκλεισμό στο Game 7.

Τα ελάφια δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα, με τον Greek Freak να κάνει όργια και στα επτά ματς, όμως να είναι απελπιστικά μόνος και εντέλει να παραδίδει το στέμμα του πρωταθλητή.

Οι Μπακς και ο Έλληνας σούπερ σταρ έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας, αλλά πλέον πάνε πρόωρες διακοπές με το front office των ελαφιών να έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Ο Αντετοκούνμπο δεδομένα θα ήθελε μεγαλύτερη στήριξη στο πλευρό του στο παρκέ και ο Ντάμιαν Λίλαρντ έριξε «βόμβα» μεγατόνων. Ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς που σκέφτεται να φύγει από το Πόρτλαντ για να διεκδικήσει επιτέλους ένα πρωτάθλημα, αποκάλυψε πως θα ήθελε να γίνει συμπαίκτης με τον Γιάννη μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter ζήτησε από τον ηγέτη της ομάδας του Όρεγκον να κάνει μια επιλογή για το ποιόν παίκτη θα επέλεγε για να πορευτεί μαζί μέχρι τους τελικούς, με τον έμπειρο πλέι μέικερ να απαντά μονολεκτικά, γράφοντας το όνομα του «Greek Freak» και βάζοντας με αυτό τον τρόπο… φωτιά αναφορικά με το μέλλον του.

Εφόσον, ο Λίλαρντ αποφασίσει να φύγει δεδομένα οι Μπακς θα μπουν στη διεκδίκηση του, όμως για να καταφέρει να γίνει η μετακίνηση του θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη ανταλλαγή που θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν εκ των Μίντλετον ή Χόλιντεϊ ή ακόμα και τους δυο μαζί.

Δείτε την ανάρτηση του Λίλαρντ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ