Σέλτικς: Αμφίβολος ο Σμαρτ για το Game 1 κόντρα στους Χιτ

Σέλτικς: Αμφίβολος ο Σμαρτ για το Game 1 κόντρα στους Χιτ

Ο Μάρκους Σμαρτ υποβλήθηκε σε μαγνητική στο πόδι η οποία ήταν «καθαρή», ωστόσο η συμμετοχή του στο Game 1 απέναντι στους Χιτ παραμένει αμφίβολη.

Οι Μπόστον Σέλτικς αφού απέκλεισαν τους Μιλγουόκι Μπακς στους ημιτελικούς της Ανατολικής περιφέρειας πλέον θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Μαϊάμι Χιτ, στους τελικούς, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα η παρουσία του Μάρκους Σμαρτ.

Ο αμυντικός της χρονιάς για την σεζόν 2021/22 έχει ένα διάστρεμμα στο δεξί πόδι, με την μαγνητική που υποβλήθηκε να είναι μεν «καθαρή», αλλά το πρήξιμο να μην έχει υποχωρήσει. Αποτέλεσμα είναι να χαρακτηρίζεται ως «αμφίβολος» από τους Σέλτικς, με όλα πλέον να είναι ανοιχτά.

Την φετινή σεζόν ο Σμαρτ είχε 12.1 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο, ενώ στα playoffs έχει 15 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 36.6 λεπτά συμμετοχής.

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Μαϊάμι, ο Ουντόκα δήλωσε πως «έπεσε άσχημα. Έχει διάστρεμμα και είναι αρκετά ευαίσθητο και πρησμένο αυτή τη στιγμή. Θα ακολουθήσει θεραπεία όλο το εικοσιτετράωρο και αυτή τη στιγμή θα αναφέρεται ως αμφίβολος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ