ΝΒΑ: Σωστά δεν δόθηκαν τρεις βολές στον Σμαρτ στο Μπακς-Σέλτικς

ΝΒΑ: Σωστά δεν δόθηκαν τρεις βολές στον Σμαρτ στο Μπακς-Σέλτικς

Το ΝΒΑ έκρινε ως σωστή την απόφαση των διαιτητών να δώσουν δύο βολές στον Μάρκους Σμαρτ στα 4.6'' για το τέλος του Game 3 με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Το ΝΒΑ δημοσίευσε, όπως κάνει σε αγώνες που κρίνονται οριακά, την έκθεση για τις αποφάσεις των διαιτητών στα δύο τελευταία λεπτά του τρίτου αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς για τα playoffs της Ανατολής, όπου η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησε με 103-101 της Βοστώνης.

Στα 4.6″ ο Μάρκους Σμάρτ κέρδισε φάουλ έξω από την γραμμή του τριπόντου, ενώ όλα όσα ακολούθησαν είχαν να κάνουν με το αν επρόκειτο για φάουλ που έπρεπε να δώσει τρεις βολές, καθώς οι διαιτητές της αναμέτρησης έδωσε δύο βολές, καθώς θεώρησαν πως δεν ήταν στην προσπάθεια για τρίποντο. Αξίζει να σημειωθεί πως σε εκείνο το σημείο οι Μπακς ήταν μπροστά με 103-100.

Το «Last Two Minute Report» του ΝΒΑ έβαλε όμως τέλος σε όλη την γκρίνια από την πλευρά των Μπόστον Σέλτικς, δικαιώνοντας τους διαιτητές για την απόφαση που πήραν να δώσουν δικαίωμα για δύο βολές στον γκαρντ των φιλοξενούμενων.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η έκθεση: 

«Ο Χόλιντεϊ έκανε φάουλ σε επαφή με τα χέρια του Σμαρτ, προτού ο τελευταίος φέρει την μπάλα προς τα πάνω και προς το καλάθι. Σωστά δόθηκε φάουλ για δύο βολές».

Δείτε εδώ την συγκεκριμένη φάση: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ