Χιτ: Ανησυχία για Τάκερ, τραυματίστηκε στο γόνατο

Χιτ: Ανησυχία για Τάκερ, τραυματίστηκε στο γόνατο

Ο Τάκερ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε από το Game 2 απέναντι στους Σέλτικς και υπάρχει έντονη ανησυχία στους Χιτ εν όψει της συνέχειας.

Οι Μαϊάμι Χιτ γνώρισαν βαριά ήττα εντός έδρας από τους Μπόστον Σέλτικς με 127-102, με τους Κέλτες να ισοφαρίζουν την σειρά σε 1-1, ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα για το Μαϊάμι είναι ο τραυματισμός του Πι Τζέι Τάκερ στο γόνατο και η συμμετοχή στα επόμενα παιχνίδια κρίνεται αμφίβολη.

Ο δυναμικός φόργουορντ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου, προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά τελικά αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον όλοι στους Χιτ αγωνιούν. Σύμφωνα με την ενημέρωση των Χιτ ο Τάκερ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και όλοι ελπίζουν να αποφευχθούν τα χειρότερα εν όψει της δύσκολης συνέχειας της σειράς.

Την φετινή σεζόν ο Τάκερ έχει 7.6 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 41.5% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής, με την αξία του ωστόσο να φαίνεται περισσότερο στην άλλη πλευρά του παρκέ, όπου μπορεί να μαρκάρει όλες τις θέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ