Τόμπσον: «Δεν θέλω να συγκινηθώ, έχουμε τέσσερα ακόμα ματς για το πρωτάθλημα»

Τόμπσον: «Δεν θέλω να συγκινηθώ, έχουμε τέσσερα ακόμα ματς για το πρωτάθλημα»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης των Γουόριορς με τους Μάβερικς ο Κλέι Τόμπσον στις δηλώσεις του δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του για την πρόκριση των πολεμιστών.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριρς επικράτησαν με 120-110 των Ντάλας Μάβερικς, έκαναν το 4-1 στη σειρά των τελικών της Δυτικής περιφέρειας και πήραν την πρόκριση για τους τελικούς του ΝΒΑ, όπου εκεί θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ.

Ο Κλέι Τόμπσον ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς όσο λίγοι, ωστόσο επέστρεψε οδηγώντας μάλιστα τους Γουόριορς στους τελικούς του ΝΒΑ. Ο πολύπειρος γκαρντ πήρε από το χέρι την ομάδα του στο Game 5 κόντρα στους Μάβερικς και με 32 πόντους τους οδήγησε ξανά στους τελικούς μετά από το 2019.

Μάλιστα στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αστειεύτηκε, καθώς είχε 8/16 τρίποντα και όπως τόνισε ήθελε να πετύχει 10. Εμφανώς συγκινημένος ο Τόμπσον δεν μπορούσε να πιστέψει πως επιστρέφει πλέον στους τελικούς μετά από 1079 ημέρες και δήλωσε ευγνώμων για την ομάδα που έχει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμπσον: 

«Έπρεπε να έχω 10 τρίποντα, αλλά τέλος πάντων. Χαίρομαι που επέστρεψα στους τελικούς, είμαι ευγνώμων για την ομάδα μου γιατί μας κουβάλησαν και κάναμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν. Δεν θέλω να συγκινηθώ, είναι τρελό. Θα το ευχαριστηθούμε σήμερα, έχουμε τέσσερα ακόμα ματς για το πρωτάθλημα δεν μπορώ να το πιστέψω».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ