Γουόριορς – Μάβερικς 120-110: «Καθάρισαν» τους Μάβερικς οι Γουόριορς και έκλεισαν θέση στους τελικούς!

Γουόριορς – Μάβερικς 120-110: «Καθάρισαν» τους Μάβερικς οι Γουόριορς και έκλεισαν θέση στους τελικούς!

Οι Γουόριορς επικράτησαν με 120-110 των Μάβερικς στο Game 5 της σειράς των τελικών της Δύσης, έκλεισαν τη σειρά στο 4-1 και επέστρεψαν σε τελικούς των playoffs μετά από τρία χρόνια, περιμένοντας να μάθουν τον αντίπαλο τους.

Ήταν το αναμενόμενο. Ειδικά μετά το 3-0. Μπορεί οι Μάβερικς να έβγαλαν αντίδραση στο Game 4 και να κράτησαν «ζωντανή» τη σειρά, ωστόσο το έργο τους απέναντι στους Γουόριορς ήταν αδύνατο.

Οι «πολεμιστές» δεν άφησαν περιθώρια στην παρέα του Λούκα Ντόντσιτς και τελικά έκλεισαν το εισιτήριο για τους τελικούς στο Game 5. Ο Κλέι Τόμπσον ήταν on fire πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, οι Κάρι και Πουλ ήταν εκεί για να προσθέσουν «πονοκεφάλους» και οι Γουόριορς επικράτησαν με 120-110, τελειώνοντας τη σειρά στο 4-1.

Ο Τόμπσον ήταν απολαυστικός και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 32 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από την άλλη, ο Ντόντσιτς ήταν για άλλη μια φορά στα ίδια επίπεδα, τελειώνοντας το παιχνίδι με 28 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Αυτή θα είναι η 8η παρουσία των «πολεμιστών» σε τελικούς NBA, την τελευταία οκταετία! Στον Στεφ Κάρι το πρώτο βραβείο MVP τελικών περιφέρειας, με τον σούπερ σταρ των Γουόριορς να ολοκληρώνει τη σειρά, έχοντας 23.8 πόντους, 7.4 ασίστ και 6.6 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ