Ετοιμάζουν πακέτο ανταλλαγής για τον Μίτσελ οι Λέικερς!

Ετοιμάζουν πακέτο ανταλλαγής για τον Μίτσελ οι Λέικερς!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ετοιμάζουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ τους και για αυτό τον λόγο πάνε για το «μπαμ» με την απόκτηση του Ντόνοβαν Μίτσελ.

Οι Λέικερς απέτυχαν τη φετινή σεζόν, καθώς δεν μπήκαν ούτε στο play in tournament με αποτέλεσμα να τελειώσει πρόωρα η χρονιά.

Την επόμενη σεζόν οι λιμνάνθρωποι ετοιμάζονται για πολλές και μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ τους και φαίνεται πως ο πρώτος στόχος είναι ο Ντόνοβαν Μίτσελ.

Σύμφωνα με το Bleacher Report, οι Μαϊάμι Χιτ δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται να κάνει ανταλλαγή για να αποκτήσει τον σούπερ σταρ των Γιούτα Τζαζ.

Κάτι ανάλογο επιθυμούν και οι Λέικερς, που είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα δυνατό πακέτο για να πείσουν τους «Μορμόνους».

Μέσα στην πρόταση της ομάδας του Λος Άντζελες δεδομένα θα περιλαμβάνεται ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, αλλά όχι το draft pick του πρώτου γύρου για το 2026, ένα από τα ελάχιστα που έχουν απομείνει στους Λέικερς, μετά τις ανταλλαγές των Άντονι Ντέιβις και Ουέστμπρουκ.

Από εκεί και πέρα όμως θα χρειαστούν κι άλλα έμψυχα ανταλλάγματα και πιθανόν και χρήματα για να πειστούν στη Γιούτα να αφήσουν να φύγει ο καλύτερος παίκτης τους.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ