Αντετοκούνμπο: «Ταιριάζει στους Λέικερς ο Χαμ, το άξιζε»

Αντετοκούνμπο: «Ταιριάζει στους Λέικερς ο Χαμ, το άξιζε»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την χαρά του για τον Ντάρβιν Χαμ, που αποχώρησε από τους Μπακς για να αναλάβει χρέη προπονητή στους Λέικερς.

Ο Ντάρβιν Χαμ, αποχώρησε από το τεχνικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς, προκειμένου -σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ESPN- να αναλάβει προπονητής των Λος Αντζελες Λέϊκερς.

Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν έκρυψε την χαρά του για τον πρώην άσο του ΝΒΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ειμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Ταιριάζει στους Λέικερς. Είναι πάντα αληθινός. Δεν λέει… βλακείες. Καιρός ήταν. Το αξίζει περισσότερο από κάθε άλλον».

Οπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Χαμ, ο οποίος αντικαθιστά τον Φρανκ Βόγκελ στην τεχνική ηγεσία των Λέϊκρς, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Θέση στην πρόσληψη του Χαμ, πήρε και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος!!!!!!!! Συγχαρητήρια και καλώς ήλθες κόουτς Χαμ»!

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χαμ εργαζόταν ήταν στους Μπακς ως ασίσταντ κόουτς από το 2018, αλλά και το «δεξί χέρι» του Μάικ Μπούντενχολζερ από το 2013, όταν συνεργάσθηκαν για μία στους Ατλάντα Χοκς (2013-2018) πριν αναλάβουν τους μετέπειτα πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ