«Έτοιμος να ανανεώσει με τους Νετς ο Ίρβινγκ»

«Έτοιμος να ανανεώσει με τους Νετς ο Ίρβινγκ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αμερική, ο Καϊρί Ίρβινγκ αναμένεται να απογράψει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τους Μπρούκλιν Νετς και να μείνει κάτοικος Νέας Υόρκης.

Η σεζόν στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε αρκετά νωρίς για τους Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι και αποκλείστηκαν μόλις στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ και μάλιστα με «σκούπα» από τους Μπόστον Σέλτικς, βάζοντας έτσι ένα άδοξο τέλος στις υψηλές προσδοκίες της ομάδας.

Πλέον, ο σύλλογος της Νέας Υόρκης προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που καλείται να λύσει είναι το μέλλον του Καϊρί Ίρβινγκ. Ο έμπειρος γκαρντ έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα, όπως είναι με οψιόν (36,9 εκατ. δολάρια) την οποία θα πρέπει να ενεργοποιήσει ο ίδιος, σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει ελεύθερος.

Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα τα πράγματα δεν φαίνονταν καλά για τις δύο πλευρές, αφού πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο «Uncle Drew» θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ενώ υπήρχαν ακόμα και φήμες για ανταλλαγή του με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Όμως, σύμφωνα με τη «New York Post» τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον και ο Ίρβινγκ αναμένεται να παραμείνει στο πλευρό του πολύ καλού του φίλου, Κέβιν Ντουράντ, υπογράφοντας νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει κάτοικο Νέας Υόρκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ