Γκριν: «Νευρίασα που ο Κερ δεν με έβαλε στην τέταρτη περίοδο»

Γκριν: «Νευρίασα που ο Κερ δεν με έβαλε στην τέταρτη περίοδο»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για το Game 4 κόντρα στους Σέλτικς, τονίζοντας τον ενόχλησε που ο Στιβ Κερ τον άφησε εκτός στα κρίσιμα λεπτά της τέταρτης περιόδου.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κατάφεραν να περάσουν από το «TD Garden», νικώντας τους Μπόστον Σέλτικς στο Game 4, κάνοντας το 2-2 στη σειρά και παίρνοντας πίσω το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του ΝΒΑ.

Στη μεγάλη νίκη των «πολεμιστών» δεν είχε ξανά μεγάλη συνεισφορά ο Ντρέιμοντ Γκριν που συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και σε δηλώσεις του τόνισε πως νευρίασε που ο Στιβ Κερ τον άφησε εκτός στα τελευταία λεπτά, όμως εφόσον ήρθε το θετικό αποτέλεσμα δεν τον νοιάζει.

Οι δηλώσει του Ντρέιμοντ Γκριν:

«Προφανώς και όλοι βλέπουν ότι τελευταία δυσκολεύομαι αρκετά. Ο head coach όμως μπορεί να βάλει όποιον θέλει μέσα στο παρκέ, αρκεί να νικάμε. Πραγματικά, δεν με νοιάζει. Αν νευρίασα με αυτό; Φυσικά. Όμως έδωσα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τους μετέδωσα τη θετική μου ενέργεια.

Βλέπω ομάδες στα πλέι-οφ κάθε χρόνο, οι οποίες δεν κάνουν αλλαγή κάποιους παίκτες που ξέρουν πως θα έπρεπε να αλλάξουν και τελικά χάνουν. Έμεινα εκτός για επτά λεπτά σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Δεν ήθελα να πάει στο 3-1 η σειρά με τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ