Ο Τόμπσον δεν ξέχασε: «Είναι βλάκας και κλόουν – Θα κοροϊδέψει εμάς;»

Ο Τόμπσον δεν ξέχασε: «Είναι βλάκας και κλόουν – Θα κοροϊδέψει εμάς;»

Ο Κλέι Τόμπσον θυμήθηκε ένα παλιό tweet του Τζάρεν Τζάκσον των Γκρίζλις και του τα... έψαλλε, αποκαλλώντας τον «βλάκα» και «κλόουν».

Ο Κλέι Τόμπσον μπορεί να πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Γουόριορς, αφού για εκείνον ήταν μια άτυπη ανταμοιβή μετά τα όσα πέρασε την τελευταία διετία με τους τραυματισμούς, όμως έκραξε και τον Τζάρεν Τζάκσον των Γκρίζλις.

Ο σταρ των «πολεμιστών» στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι, αφού μίλησε για την πορεία της ομάδας του, αναφέρθηκε και στον Τζάκσον με αφορμή ένα παλιό ειρωνικό tweet που είχε κάνει ο φόργουορντ των Γκρίζλις τον περασμένο Μάρτιο, όταν μετά από μία νίκη στην κανονική περίοδο του Μέμφις επί του Γκόλντεν Στέιτ είχε γράψει «strength in numbers», το οποίο ήταν το μότο των Γουόριορς.

«Υπάρχει ένας παίκτης των Γκρίζλις που είχε γράψει ένα tweet λέγοντας «strength in numbers» μετά από μία νίκη τους στην κανονική περίοδο και με εκνεύρισε τόσο πολύ. Ανυπομονώ να το κάνω retweet. Ο βλάκας. Έπρεπε να το δω αυτό και σκεφτόμουν «αυτός ο κλόουν». Εντάξει, εντάξει. Συγγνώμη.

Μία κακή ανάμνηση απλώς εμφανίστηκε στο μυαλό μου. Θα κοροϊδέψει εμάς; Δεν έχεις φτάσει ποτέ εδώ που είμαστε φίλε. Ξέρουμε τι χρειάζεται για αυτό. Κράτα αυτό τώρα. Twitter fingers… το πιστεύεις αυτό; Έχω μνήμη ελέφαντα. Δεν ξεχνάω. Υπήρξε πολύς κόσμος που μας κλωτσούσε όταν ήμασταν κάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόμπσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ