Τι είπε ο τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς για Βεζένκοφ – «Θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε» (vid)

Τι είπε ο τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς για Βεζένκοφ – «Θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε» (vid)

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς, Μόντε ΜακΝέρ, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Σάσα Βεζένκοφ και προανήγγειλε συζήτηση με τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Οι προθέσεις των Κινγκς για τον Σάσα Βεζένκοφ, που απέκτησαν τα δικαιώματα του με ανταλλαγή από τους Καβαλίερς, φαίνεται πως είναι σοβαρές!

Ο τζένεραλ μάνατζερ των «Βασιλιάδων», Μόντε ΜακΝέρ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια του Βούλγαρου φόργουορντ του Ολυμπιακού, εξέφρασε τη σιγουρία του πως μπορεί να σταθεί στο ΝΒΑ και προανήγγειλε συζητήσεις μαζί του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξασφαλίσαμε τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοφ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκα. Είναι ένας καταπληκτικός σουτέρ, έχει μέγεθος, είναι έξυπνος αμυντικός και παίζει έξυπνα στην επίθεση. Επηρεάζει το παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ, μπορεί να ανοίξει το γήπεδο και έχει ήδη αποδείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα υψηλότερα επίπεδα μπάσκετ στον κόσμο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που μας ιντριγκάρει είναι το μέγεθός του σε συνδυασμό με το καλό σουτ του. Έχει υψηλό ποσοστό στα τρίποντα και μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Για μας είναι προτεραιότητα να προσθέσουμε καλό σουτ και θεωρούμε πως θα μπορούσε να βοηθήσει και θα ταιριάξει με τα άλλα κομμάτια της ομάδας. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το στοιχείο αυτό για το μέλλον.

Το ότι τα έχει καταφέρει στο δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και μπαίνοντας στην καλύτερη μπασκετική του ηλικία είναι κάτι που μας ενδιαφέρει. Θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε. Είμαστε βέβαιοι πως μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Είναι ένας ακόμη παίκτης που είμαστε ενθουσιασμένοι που τον υποδεχόμαστε στους Κινγκς».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό υπάρχει NBA opt out, το οποίο έχει καθοριστεί στις 700.000 ευρώ για όποια ομάδα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού θελήσει να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ