«Ψήνεται»… βόμβα στο NBA με trade Ίρβινγκ-Γουέστμπρουκ

«Ψήνεται»… βόμβα στο NBA με trade Ίρβινγκ-Γουέστμπρουκ

Λέικερς και Νετς φέρεται να προχωρόυν στις συζητήσεις για το σούπερ trade των Κάιρι Ίρβινγκ και Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Μια ανταλλαγή που θα… ταράξει τα νερά και θα φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο του NBA, που ήδη έχει βιώσει μεγάλες ανακατατάξεις, φέρεται να βρίσκεται στα σκαριά!

Διαβάστε επίσης: Πώς οι Μπακς του Γιάννη, έπαθαν… έρωτα στο ΣΕΦ με τον Γιώργο Παπαγιάννη

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κρις Χέινς στο Yahoo Sports, Λέικερς και Νετς είναι σε επαφές για ανταλλαγή των Ράσελ Γουέστμπρουκ και Κάιρι Ίρβινγκ. «Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά ακόμη υπάρχουν κάποια εμπόδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έγκυρος δημοσιογράφος.

Σε περίπτωση που γίνει το trade, ο 30χρονος θα συενργαστεί ξανά με τον Λεμπρόν Τζέιμς, στο πλευρό του οποίου κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Καβαλίερς το 2016. Φέτος έιχε 27,4 πόντους, 5,8 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ ανά αγώνα, όμως δεν αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν επειδή ήταν ανεμβολίαστος.

Από την άλλη πλευρά, ο 33χρονος είναι πιθανό να σμίξει ξανά με τον Κέβιν Ντουράντ, που είχαν αγωνιστεί μαζί στους Θάντερ. Αν και εκείνος φέρεται να έχει ζητήσει ανταλλαγή. Φέτος ο Γουέστμπρουκ είχε 18,5 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 7,1 ασίστ ανά αγώνα με τους Λέικερς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ