Το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Ντουράντ!

Το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Ντουράντ!

Πολλοί οι μνηστήρες που θέλουν να αποσπάσουν την υπογραφή του Κέβιν Ντουράντ. Ποια είναι όμως η ομάδα που βρίσκεται στην pole position;

Το πιο hot όνομα της pre-season είναι αναμφίβολα ο Κέβιν Ντουράντ. Ο 33χρονος σούπερ σταρ θέλει να αποχωρήσει από το Μπρούκλιν και πολλές είναι οι ομάδες που ερίζουν για την υπογραφή του.

Τα πράγματα στους Νετς δεν πήγαν όπως περίμενε ο Ντουράντ. Το Μπρούκλιν δεν μπήκε ποτέ στην κουβέντα για το δαχτυλίδι και τώρα, μοιραία, ο Κέβιν βρίσκεται και με τα δύο πόδια εκτός ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Τελεσίγραφο σε Ντόρσεϊ από Ολυμπιακό – Πιέζει και ο… Καλάθης που «βλέπει» και ο Παναθηναϊκός!

Τα σενάρια για το μέλλον του είναι πολλά, ενώ φήμες υπάρχουν και για επιστροφή στο Σαν Φρανσίσκο για λογαριασμό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα και τις πιο πρόσφατες αναλύσεις, οι Τορόντο Ράπτορς εμφανίζονται ως το φαβορί (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) για να αποκτήσουν τον Ντουράντ.

Οι Ράπτορς θέλουν να επανέλθουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ο Ντουράντ είναι το… εισιτήριο προς αυτήν την κατεύθυνση. Το Τορόντο έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κάνει δικό του τον 33χρονο παίκτη, διαθέτοντας και ένα καλό πακέτο για το Μπρούκλιν. Μάλιστα, όπως αναφέρουν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η ομάδα του Νερς έχει ήδη προσφέρει στους Νεοϋορκέζους τον Σκότι Μπαρνς, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στη συζήτηση και το όνομα του Πασκάλ Σιάκαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ