Η κίνηση του Ντουράντ που «φούντωσε» τα σενάρια επιστροφής στους Γουόριορς (pic)

Η κίνηση του Ντουράντ που «φούντωσε» τα σενάρια επιστροφής στους Γουόριορς (pic)

Ξανά στο Σαν Φρανσίσκο και με άκρως... εκλεκτή παρέα ο Κέβιν Ντουράντ. Οργιάζουν οι φήμες για επιστροφή στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Για άλλο ένα καλοκαίρι το όνομα του Κέβιν Ντουράντ κυριαρχεί στην επικαιρότητα. Ο 33χρονος σούπερ σταρ αναζητά τρόπο διαφυγής από το Μπρούκλιν, με τους μνηστήρες για την απόκτησή του να κάνουν… ουρά.

Ο Ντουράντ θέλει να αποχωρήσει από τους Νετς, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να δείχνουν ενδιαφέρον για έναν νέο «γάμο». Με τον 33χρονο στην πρώτη γραμμή, η αρμάδα του Στιβ Κερ κατέκτησε δύο δαχτυλίδια σε τρία χρόνια (2017, 2018) και δεν αποκλείεται να κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Τέλος από τη Ρεάλ ο Λάσο (pic)

Οι φήμες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι πολλές και μια κίνηση του Κέβιν Ντουράντ ήταν αρκετή για να φουντώσει ακόμα περισσότερο τα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Ο 33χρονος παίκτης βρέθηκε σε κλαμπ του Σαν Φρανσίσκο παρέα με τον Ντρέιμοντ Γκριν και τον ιδιοκτήτη των πολεμιστών, Τζο Λακόμπ. Ο Ντουράντ επέστρεψε στα παλιά του λημέρια και το γεγονός πως εθεάθη με αυτήν την δυάδα, ενισχύει τα σενάρια επανασύνδεσης με τους πρωταθλητές του NBA.

Θυμίζουμε, πως το καλοκαίρι του 2019 και μετά τους χαμένους τελικούς κόντρα στους Ράπτορς, ο 33χρονος σταρ μετακόμισε από το Σαν Φρανσίσκο στο Μπρούκλιν. Με τη φανέλα των Νετς, η διάκριση δεν ήρθε ποτέ και τώρα μένει να φανεί αν η τριάδα Κάρι, Ντουράντ και Τόμπσον σμίξει ξανά, προκαλώντας τρόμο στα παρκέ του NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ