NBA Summer League 2022: MVP ο Κίγκαν Μάρεϊ

NBA Summer League 2022: MVP ο Κίγκαν Μάρεϊ

Ο Κίγκαν Μάρεϊ αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA Summer League 2022 και δείχνει πως θα είναι ο νέος σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Οι Σακραμέντο Κίνγκς βρήκαν όπως φαίνεται τον νέο ηγέτη τους με την επιλογή του Κίγκαν Μάρεϊ στο νούμερο 4 του φετινού draft.

Ο 22χρονος φόργουορντ έκανε σπουδαίες εμφανίσεις, ξεχώρισε σε κάθε ένα από τα παιχνίδια του Λας Βέγκας και, εν τέλει, πήρε τον τίτλο του MVP του NBA Summer League 2022.

Διαβάστε επίσης: Χάρντεν: «Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία για εμένα»

Με 23.3 πόντους (με 50% στα σουτ εντός παιδιάς και 40% στα τρίποντα), 7.3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ο Κίγκαν Μάρεϊ ήταν ό,τι καλύτερο παρουσιάστηκε στο Thomas and Mack Center. Δικαίως λοιπόν πήρε τη συγκεκριμένη ατομική διάκριση.

Μαζί του, στην καλύτερη πεντάδα ήταν οι Τάρι Ίζον (Χιούστον Ρόκετς), Κουέντιν Γκράιμς (Νιου Γιορκ Νικς), Καμ Τόμας (Μπρούκλιν Νετς), αλλά κι ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι των Μιλγουόκι Μπακς.

Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα αποτελείτο από τους Σάντι Αλντάμα (Μέμφις Γκρίζλις), Μπένεντικτ Ματούριν (Ιντιάνα Πέισερς), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Σικάγο Μπουλγς), Τρέντον Γουότφορντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς) και Λίντελ Γουίτινγκτον των Μιλγουόκι Μπακς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ