Χάρντεν: «Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία για εμένα»

Χάρντεν: «Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία για εμένα»

Ο Τζέιμς Χάρντεν δέχθηκε μείωση μισθού 15 εκατομμύρια από τους Σίξερς, ώστε να κινηθούν άνετα στην αγορά, καθώς όπως είπε το μόνο που θέλει είναι ο τίτλος.

Ο  Τζέιμς Χάρντεν παραχώρησε συνέντευξη στο «Yahoo! Sports», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση του να δεχθεί 15 εκατομμύρια  μείωση στον μισθό του από τους Σίξερς.

Αυτό έγινε όπως εξήγησε, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να βελτιώσει το ρόστερ και να κάνει ότι κινήσεις χρειαστούν. Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι, είναι τόσο μεγάλη η δίψα του για τίτλο, που δεν λογαριάζει τα χρήματα.

Ήδη έγιναν σημαντικές προσθήκες χάρη στην «βοήθεια», που έδωσε στην Φιλαδέλφεια ο «Μούμιας», καθώς αποκτήθηκαν οι: Πι Τζέι Τάκερ και Ντάνουελ Χάουζ, καθώς και να αποκτήσουν με ανταλλαγή τον ΝτιΆντονι Μέλτον.

Διαβάστε επίσης: «Χτύπησε» με νέο… κρύο ανέκδοτο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

Η συνέντευξη του Τζέιμς Χάρντεν:

«Μιλούσα με τον Ντάριλ (σ.σ Μόρι, Πρόεδρος των Σίξερς) και μου εξηγήθηκε με τι παίκτες θα μπορούσαμε να γίνουμε καλύτεροι, αλλά και ποια είναι η χρηματιστηριακή αξία τους στην αγορά. Του είπα τότε να βελτιώσει το ρόστερ, να υπογράψει όποιον παίκτη θέλει και χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε το ρόστερ και να μου δώσει ό,τι περισσέψει»

«Τόσο πολύ θέλω να νικήσω. Θέλω να παλέψω για τον τίτλο. Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία για εμένα αυτή τη στιγμή. Είμαι διατεθειμένος να πάρω λιγότερα για να βρεθούμε σε θέση να το καταφέρουμε αυτό»

«Νομίζω ότι έχουμε μία ομάδα με μεγαλύτερο βάθος πλέον. Αυτό ήταν ένα ζήτημα που θέλαμε να ασχοληθούμε. Αν δει κάποιος την ομάδα μας τώρα, καταλαβαίνει πως είναι σε θέση να πάει πιο μακριά. Μου αρέσει πόσο γεμάτο ρόστερ έχουμε σε σχέση με τις κορυφαίες ομάδες»

«Δεν ακούω αυτά που λέει ο κόσμος. Δεν ήμουν καλά πέρυσι, αλλά ακόμα κι έτσι είχαν σχεδόν triple-double σε μέσο όρο. Αν οποιοσδήποτε άλλος είχε αυτά τα νούμερα θα έλεγαν ότι πρέπει να πάρει μάξιμουμ συμβόλαιο.

Ο κόσμος έχει συνηθίσει από εμένα να έχω 30-40 πόντους μέσο όρο, οπότε θεώρησε ότι είχα κακή σεζόν πέρυσι. Ήμουν όμως στην Φιλαντέλφεια μόλις μερικούς μήνες και έπρεπε να μάθω στο… φτερό. Αυτό συνέβη. Τώρα είμαι σε καλό σημείο σωματικά και πνευματικά και ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ