Σοκάρει ο Γουόλ: «Κάποια στιγμή σκέφτηκα να αυτοκτονήσω» (vid)

Σοκάρει ο Γουόλ: «Κάποια στιγμή σκέφτηκα να αυτοκτονήσω» (vid)

Ο Τζον Γουόλ μίλησε σε φιλανθρωπικό event και συγκλονίζουν τα λόγια του, τονίζοντας ότι πέρασε τόσο δύσκολα που σκέφτηκε ακόμη και να αυτοκτονήσει.

Ο Τζον Γουόλ πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα στη ζωή του, όταν ακόμη αγωνιζόταν στους Ρόκετς, με αποτέλεσμα να φτάσει να κάνει σκέψεις ακόμη και για να αυτοκτονήσει.

Ο Αμερικανός γκαρντ εν μέσω κορωνοϊού είχε υποστεί έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο ενώ έχασε και τη μητέρα του και τη γιαγιά του.

Στο πρόσφατο event της John Wall Foundation μίλησε για όσες δυσκολίες αντιμετώπισε αυτό το διάστημα χαρακτηρίζοντάς το ως «το πιο σκοτεινό που έχει διανύσει ποτέ» την ώρα που αποκάλυψε πως πέρασε από το μυαλό του ακόμη και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας μη μπορώντας να διαχειριστεί όλα τα εμπόδια.

«Κάποια στιγμή σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Θέλω να πω, απλά σχίζοντας τον αχίλλειό μου, τη μαμά μου να είναι άρρωστη, τη μαμά μου να πεθαίνει, τη γιαγιά μου να φεύγει από τη ζωή ένα χρόνο αργότερα, όλα αυτά εν μέσω COVID και ταυτόχρονα, εγώ να πηγαίνω για χημειοθεραπείες, να κάθομαι δίπλα στη μαμά μου να παίρνει τις τελευταίες της ανάσες φορώντας τα ίδια ρούχα για τρεις μέρες συνεχόμενα ξαπλωμένος στον καναπέ δίπλα της…

Και έχω μια οικογένεια πίσω μου να με στηρίζει. Η ομάδα μου, η μητέρα των παιδιών μου ήταν υπέροχη, τα δύο αγόρια μου είναι κίνητρο για μένα. Τα κοιτάζω όλα αυτά και λέω: «Αν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό, μπορώ να περάσω οτιδήποτε στη ζωή». Και δεν μου αρέσει να καυχιέμαι για αυτό, σοβαρά. Όπως όλοι περνούν κάτι. Όλοι περνάμε στιγμές, κανείς δεν ζει ρόδινα, αλλά δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να περάσουν αυτό που πέρασα.

Και για μένα να επιστρέψω στην κορυφή εκεί που θέλω να είμαι και βλέποντας τους φιλάθλους να με θέλουν ακόμα να παίζω, έχοντας την υποστήριξη από την πατρίδα μου, αυτή η σημαντική περίοδος σημαίνει πολλά. Επισκέφτηκα ψυχολόγο. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν χρειάζομαι βοήθεια και ότι μπορώ να ξεφύγω από αυτό ανά πάσα στιγμή, αλλά πρέπει να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου και να βρεις αυτό που είναι καλύτερο για σένα» ήταν τα λόγια του Γουόλ μιλώντας για τα όσα έχουν σημαδέψει τη ζωή του τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ