Καραπαπάς: «Το μέτωπο είναι εναντίον μας και εμείς όπως πάντα μόνοι εναντίον όλων»

Καραπαπάς: «Το μέτωπο είναι εναντίον μας και εμείς όπως πάντα μόνοι εναντίον όλων»

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στα social media πήρε θέση για όσα ακολούθησαν μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική, με τον διαιτητή Καραντώνη να αρνείται δυο πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων.

Ο Κώστας Καραπαπάς μετά το τέλος του ματς με τον ομάδα της Αρκαδίας πήρε θέση για όσα ακολούθησαν τονίζοντας ότι «όλοι ενώθηκαν για να μας πείσουν ότι ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε χαρακτηριστικά πως «όλο το… μέτωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι εναντίον μας και εμείς όπως πάντα ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, όπως ακριβώς μας αρέσει».

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

«Ορδές των πληρωμένων και ΠΟΡΔΕΣ της επικοινωνίας ενώθηκαν για να μας πείσουν ότι ευνοήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Βόρεια πούπουλα, Νότια πούπουλα και τα φτερά της Μαντάμ Σουσου που νεκραναστήθηκε και ονειρεύεται μεγαλεία, είναι πολύ πολύ ελαφριά μπροστά στην κόκκινη πανοπλία. ΞΥΠΝΑΤΕ», έγραψε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να προσθέσει:

«Και κάποιοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ξυπνήστε. Το μέτωπο είναι όλο εναντίον μας και εμείς όπως πάντα ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, όπως ακριβώς μας αρέσει. Και αρέσει και ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

47 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

38 ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ».

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ