Μεταγραφή τίτλου για τον Γιάννη στο NBA – Μεγάλη κίνηση ετοιμάζουν οι Μπακς

Μεταγραφή τίτλου για τον Γιάννη στο NBA – Μεγάλη κίνηση ετοιμάζουν οι Μπακς

Τη φανέλα τον Μπακς ενδέχεται να φορέσει ο Τζέι Κράουντερ, καθώς οι Σανς τον έχουν βάλει στη λίστα ανταλλαγών.

Την περσινή σεζόν οι Μπακς δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο του Πι Τζέι Τάκερ, αφήνοντας ένα κενό που τους στοίχησε σε ορισμένα παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Ωστόσο η ομάδα του Μιλγουόκι, δεν έκανε κατευθείαν κάποια κίνηση για να αντικατασταθεί ο 37χρονος, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο τη χρονιά που τα «ελάφια» στέφθηκαν πρωταθλητές του NBA.

Διαβάστε επίσης: Ζημιά για τον Παναθηναϊκό: Θλάση ο Γουόλτερς, χάνει το Super Cup!

Φέτος όμως έγιναν κάποιες κινήσεις ώστε να αποκτηθεί ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Τάκερ. Το όνομα του Τζέρεμι Γραντ που αγωνιζόταν στους Πίστονς είχε μπει στο μικροσκόπιο, αλλά εν τέλη πήγε στο Πόρτλάντ για λογαριασμό των Μπλέιζερς.

Άλλο ένα όνομα που έχει μπει στη λίστα των Μπακς είναι αυτό του Τζέι Κράουντερ, ο οποίος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Σανς και σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Μιλγουόκι ενδέχεται να είναι ο επόμενος προορισμός του.

Το καλό στην υπόθεση είναι ότι οι Μπακς από πλευράς τους έχουν αρκετούς παίκτες να διαθέσουν για ανταλλαγή. Το ερώτημα όμως είναι, τι απαιτήσεις θα έχουν οι Σανς για να παραχωρήσουν το Κράουντερ. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες στην ουρά που θέλουν να αποκτήσουν τον 32χρονο φόργουορντ.

Είναι μία περίπτωση παίκτη που θα βοηθήσει αρκετά τους Μπακς, καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο ρολίστα, όπου θα κάνει όλη τη «βρώμικη δουλειά». Βοηθάει αρκετά στην άμυνα, ενώ ταυτόχρονα έχει και έφεση στο σκοράρισμα.

Την περσινή σεζόν είχε 9.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα με τη φανέλα τον Σανς. Επίσης, ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι σχεδόν σε όποια ομάδα παίζει πηγαίνει στα play-off και στους τελικούς της περιφέρειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ