Εκτός Γουόριορς ο Ντρέιμοντ Γκριν μετά από τη δολοφονική γροθιά στον Τζόρνταν Πουλ

Εκτός Γουόριορς ο Ντρέιμοντ Γκριν μετά από τη δολοφονική γροθιά στον Τζόρνταν Πουλ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μετά από τη δολοφονική γροθιά προς τον Τζόρνταν Πουλ τέθηκε εκτός Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Άγνωστό το πότε θα επιστρέψει.

Άνω κάτω έχουν γίνει οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, μετά την δολοφονική γροθιά του Ντρέιμοντ Γκριν προς τον Τζόρνταν Πουλ κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους πρωταθλητές του NBA, ήρθε το «TMZ» για να… σκορπίσει το βίντεο από την στιγμή της γροθιάς σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Διαβάστε επίσης: Το εξωφρενικό 92.72% του Ολυμπιακού στα πρώτα 3 ματς της σεζόν είναι το πρώτο… μυστικό του Μπαρτζώκα – Κάθε λεπτομέρεια στο τραπέζι (vid)

Ο Γκριν μίλησε για πρώτη φορά για το γεγονός σε συνέντευξη Τύπου στο Σαν Φρανσίσκο τονίζοντας τα εξής:

«Αρχικά, είμαι λάθος γι’ αυτά που έκανα. Απολογήθηκα στον Τζόρνταν Πουλ και στην οικογένειά του, πρόκειται για τεράστια ντροπή για εμένα, αλλά και για την ομάδα που πρέπει να ασχοληθεί με αυτή την κατάσταση. Η οικογένειά του είδε το video, η μητέρα του, ο πατέρας του. Ξέρω πως θα ένιωθε η δική μου μητέρα αν έβλεπε κάτι παρόμοιο», ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου φόργουορντ, που παραδέχθηκε πως όλη η ευθύνη βαραίνει τους δικούς του ώμους.

Η απόφαση του Γκριν είναι να αποχωρήσει από την καθημερινότητα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για άγνωστο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι θέλει να είναι ενεργός/διαθέσιμος στην πρεμιέρα με τους Λος Άντζελες Λέικερς για να πάρει το δαχτυλίδι του περσινού πρωταθλήματος, ωστόσο ουδείς γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ