Γκριν: «Μας κόστισα ένα πρωτάθλημα»

Γκριν: «Μας κόστισα ένα πρωτάθλημα»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για την τιμωρία του στους τελικούς του 2016, αναφέροντας πως με την απουσία του κόστισε στους Γουόριορς το πρωτάθλημα.

Στους τελικούς του ΝΒΑ το 2016, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βρέθηκαν με 3-1 μπροστά στις νίκες κόντρα τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, όμως η παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς κατάφερε να κάνει την πλήρη ανατροπή και να κατακτήσει εκείνη το πρωτάθλημα.

Ένας από τους βασικούς λόγους που συνέβη κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τους ειδικούς, ήταν η τιμωρία του Ντρέιμοντ Γκριν στο Game 6, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο πιο κρίσιμο σημείο της σειράς.

Ο έμπειρος φόργουορντ σε δηλώσεις του τόνισε πως η πράξη του αυτή κόστισε στους «πολεμιστές» ένα πρωτάθλημα, επισημαίνοντας πως ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, ενώ άφησε και αιχμές για το αν θα έπρεπε τελικά να είχε τιμωρηθεί.

Οι δηλώσεις του Ντρέιμοντ Γκριν:

«Χάσαμε. Το παίρνω πάνω μου. Μας κόστισα ένα πρωτάθλημα. Είμαι καλά με αυτό, δεν έχω πρόβλημα να αναλάβω τις ευθύνες μου, να καταλάβω τα λάθη μου. Αν θα το έκανα ξανά; 1.000% ναι! Υπάρχουν οι κανονισμοί που είναι για τον Ντρέιμοντ Γκριν. 100%!

Ο Έβαν Μόμπλεϊ έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα στον Λεμπρόν, κλωτσώντας τον στο κεφάλι και κανείς δεν ήθελε να αποβληθεί, κανείς δεν είπε ότι το έκανε επίτηδες όπως συνέβη τότε και με μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ