Άνω-κάτω οι Γουόριορς: Θα μείνει ο Γκριν; Τι λέει ο Μπομπ Μάιερς… (vid)

Άνω-κάτω οι Γουόριορς: Θα μείνει ο Γκριν; Τι λέει ο Μπομπ Μάιερς… (vid)

Καζάνι που... βράζει οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μετά το απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ντρέιμοντ Γκριν. Τι θα κάνουν οι «Πολεμιστές» με τον βετεράνο φόργουορντ...

Ο μπασκετικός κόσμος του ΝΒΑ  δεν μπορούσε να πιστέψει όταν είδε τη δολοφονική μπουνιά του Ντρέιμοντ Γκριν στον Τζόρνταν Πουλ. Ο Αμερικανός ψηλός με αυτή του την κίνηση μπήκε στον πάγο για αόριστο χρονικό διάστημα με δημοσιεύματα να τον θέλουν εκτός Όκλαντ.

Ο «αρχιτέκτονας» των Γουόριορς Μπομπ Μάιερς πάντως τόνισε σε δηλώσεις του ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να μείνει στους Πολεμιστές  αφού ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά σε πολλούς τομείς ειδικά στα αποδυτήρια αφού ο χαρακτήρας του είναι από τους πιο δυνατούς.

Αυτό έχει ως συνέπεια να παίρνει αρκετό βάρος από τον Στεφ Κάρι πράγμα που δεν τον ενοχλεί καθόλου αφού θέλει να μένει συγκεντρωμένος μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Σοκ με Αβιλα!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ για να μείνει στην ομάδα. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο παρελθόν μας και το ίδιο κάνει στο παρόν, αλλά και μπορεί να κάνει και στο μέλλον. Το μεγαλύτερο βάρος του ηγέτη της ομάδας κουβαλάει φυσικά ο Στεφ Κάρι. Ωστόσο, υπάρχουν και οι παίκτες που ανεβαίνουν στο πόντιουμ, απαντούν στις ερωτήσεις και είναι εκείνοι που ελέγχουν τη θερμοκρασία της ομάδας.

Ο Ντρέιμοντ παίρνει αρκετό από αυτό το βάρος από τον Στεφ. Ο Στεφ δεν του ζητάει να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά ο Ντρέιμοντ είναι ο τύπος που μπορεί να μιλήσει εκ μέρους της ομάδας. Σε πολλές ομάδες ο ηγέτης τους είναι το “νούμερο 1”. Ο Ντρέιμοντ έχει ένα ίδιο στάτους και είναι η πιο δυνατή φωνή εσωτερικά της ομάδας και ο Στεφ δεν ενοχλείται από αυτό. Δεν αισθάνεται ότι… καπελώνεται η φωνή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ