Ολυμπιακός: Σοκ με Αβιλα!

Ολυμπιακός: Σοκ με Αβιλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ισπανός αμυντικός έδειξε ότι θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για περίπου 10 μέρες.

Τις υπηρεσίες του Γκονσάλο Αβιλα θα στερηθεί για τις επόμενες ημέρες ο Μίτσελ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ισπανός αμυντικός έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

Αυτό σημαίνει ότι 24χρονος μπακ του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες, με τον Ιβηρα να χάνει τα παιχνίδια με Καραμπάγκ και ΠΑΟΚ, για το Europa League και τη Super League αντίστοιχα. Ο Γκονσάλο Αβιλα θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (22/10, 19:30), για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Ανδρέας Ντόι που εμπιστεύτηκε ο Μίτσελ με τον ΟΦΗ (vids)

Ο Ισπανός μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 14 αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 1 ασίστ σε 939 λεπτά συμμετοχής. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ όμως στάθηκε άτυχος, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Ένα πρόβλημα που θα τον αναγκάσει να μείνει στα… πιτς για τις επόμενες ημέρες και να χάσει τις αναμετρήσεις που ακολουθούν στο Αζερμπαϊτζάν με την Καραμπάγκ, αλλά και το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική της Super League.

Την ίδια ώρα, ο Σίμε Βρσάλικο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τον Κροάτη αμυντικό να δείχνει ότι ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και τον άφησε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ