Δεν σταματούν να χάνουν οι Μπακς: 5X5 ήττες στην pre-season η ομάδα του Γιάννη (vids)

Δεν σταματούν να χάνουν οι Μπακς: 5X5 ήττες στην pre-season η ομάδα του Γιάννη (vids)

Οι Μπακς δεν σταύρωσαν νίκη στα φιλικά προετοιμασίας, ωστόσο με το ξεκίνημα της σεζόν αναμένεται να εμφανίσουν διαφορετικό πρόσωπο.

«Το μόνο που έχει σημασία είναι τι μπορείς να κουβαλήσεις από την pre-season στην κανονική περίοδο», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ανάρτησή του λίγη ώρα μετά την ήττα των Μπακς από τους Νετς στο «Fiserv Forum». Την πέμπτη ήττα των «Ελαφιών» σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας πριν την έναρξη της regular season στο NBA. Οι πρωταθλητές του 2021 ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στον φετινό μαραθώνιο τα ξημερώματα της 21ης Οκτωβρίου στη Φιλαντέλφια κόντρα στους Σίξερς.

Έχουν κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα μπροστά τους ώστε να ανασυνταχθούν και να εμφανιστούν έτοιμοι για να μπουν με το… δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις τους. Αλήθεια όμως, τι πραγματικά μπορούν να κουβαλήσουν από τα πέντε αυτά ματς στην κανονική περίοδο; Πώς μπορούν να αισιοδοξούν ότι θα είναι αυτοί που πρέπει στο πρώτο τζάμπολ της νέας αγωνιστικής περιόδου;

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Μακμάναμαν «επιτέθηκε» στον Τσιμίκα

Αρχικά, είναι δεδομένο πως ο ίδιος ο Γιάννης θα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, έστω κι αν δεν θα είναι ακόμη στο 100%. Ο «Greek Freak» προέρχεται από ένα ιδιαίτερα φορτωμένο καλοκαίρι λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα, ξεκουράστηκε ελάχιστα και απαιτείται ειδική διαχείριση. Γι’ αυτό και δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα στα φιλικά, με την προσαρμογή του να είναι σταδιακή. Είναι δεδομένο πως όσο περνάει ο χρόνος, θα είναι υπέρ του Γιάννη.

Πλην του Έλληνα σούπερ σταρ βέβαια οι Μπακς αντιμετώπισαν σε αυτή τη διαδικασία προβλήματα απουσιών για διάφορους λόγους. Μίντλετον (θα χάσει το ξεκίνημα της σεζόν), Μάθιους, Ινγκλς, Άλεν και Κόνατον όταν ενσωματωθούν θα λύσουν τα χέρια του Μάικ Μπουντενχόλζερ, σε μία ομάδα που έτσι κι αλλιώς έχει μεγάλο της ατού τη χημεία και την ομοιογένεια λόγω των ελάχιστων προσθαφαιρέσεων.

Για ακόμη μία χρονιά εξάλλου οι Μπακς θεωρούνται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Για την ακρίβεια βρίσκονται μέσα στην τετράδα, αν και ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για αυτή την κουβέντα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Μπακς στην pre-season:

Μπακς – Γκρίζλις 102-107

Χοκς – Μπακς 123-113

Μπακς – Χοκς 109-118

Μπουλς – Μπακς 127-104

Μπακς – Νετς 97-107

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ