Γιατί ο Μακμάναμαν «επιτέθηκε» στον Τσιμίκα

Γιατί ο Μακμάναμαν «επιτέθηκε» στον Τσιμίκα

Ο Στίβ Μακμάναμαν τα «έχωσε» στον Κώστα Τσιμίκα με αφορμή μια λάθος εκτέλεση φάουλ στο παιχνίδι της Ρέιντζερς με τη Λίβερπουλ.

Μια λάθος εκτέλεση φάουλ από τον Κώστα Τσιμίκα ήταν η αφορμή για να εκνευριστεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Στιβ Μακμάναμαν, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Ρέιντζερς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Έλληνας ακραίος οπισθοφύλακας πραγματοποίησε μια αρκετά πειστική εμφάνιση ξεκινώντας βασικός, καταφέρνοντας να μοιράσει και μία ασίστ στο εμφατικό 7-1 απέναντι στην σκωτσέζικη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Αγωνία στον Παναθηναϊκό – Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Γιοβάνοβιτς

Ένα φάουλ ωστόσο στο 49′, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος, στάθηκε η αφορμή ώστε ο πρώην παίκτης των «κόκκινων», και της Ρεάλ Μαδρίτης, να ασκήσει σκληρή κριτική στον διεθνή αριστερό μπακ της αγγλικής ομάδας.

Ο Τσιμίκας αντί να κάνει σέντρα προσπαθώντας να βρει κάποιον συμπαίκτη του επέλεξε να σουτάρει, με την επιλογή του να είναι τελικά απευθείας και την μπάλα να φεύγει αρκετά μακριά από το τέρμα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εξοργίσει τον Στιβ Μακμάναμαν.

«Αυτό είναι εξοργιστικό. Οι αμυντικοί έχουν ανέβει στην αντίπαλη περιοχή και τώρα θα πρέπει να γυρίσουν πάλι πίσω. Αυτό δε μπορεί να είναι το πλάνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγλος πρώην μέσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ