Το… στοιχειωμένο ρεκόρ που έσπασαν οι «εξωγήινοι» Τέιτουμ-Μπράουν (pic)

Το… στοιχειωμένο ρεκόρ που έσπασαν οι «εξωγήινοι» Τέιτουμ-Μπράουν (pic)

Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν είχαν... κέφια στην πρεμιέρα των Μπόστον Σέλτικς με τους Σίξερς.

Με «όργια» των Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν ξεκίνησε η εφετινή αγωνιστική περίοδος στον μαγικό κόσμο του NBA. Η κορυφαία μπασκετική Λίγκα του πλανήτη επέστρεψε στη δράση, με τους δυο αστέρες των Σέλτικς να προσφέρουν μια μοναδική παράσταση στο TD Garden.

Οι Κέλτες μπήκαν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, με τους Τέιτουμ-Μπράουν να συμβάλλουν αποφασιστικά στη νίκη επί των Σίξερς (126-117). Οι δυο superstars των Σέλτικς ήταν σε «τρελά» κέφια, βάζοντας στα καλάθια τους Εμπίντ, Χάρντεν και τα υπόλοιπα «παιδιά» της Φιλαδέλφεια.

Οι δυο παίκτες των Κελτών μέτρησαν συνολικά 70 πόντους, 15 ριμπάουντ, 6 ασίστ, φτάνοντας και στην κατάρριψη ενός… στοιχειωμένου ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ, είναι το πρώτο δίδυμο που σημείωσε 35+ πόντους ο καθένας σε αγώνα πρεμιέρας από τότε που ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν και ο Τζέρι Γουέστ το κατάφεραν για τους Λος Αντζελες Λέικερς το 1969.

Με το… καλησπέρα, τα δυο πιο πολύτιμα «γρανάζια» της καλοκουρδισμένης μηχανής των Σέλτικς, έστειλαν το μήνυμα. Μπράουν και Τέιτουμ είναι αποφασισμένοι για «εκδίκηση» την εφετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ