Σπανούλης vs Σπανούλης! Η μεγάλη «αναμέτρηση» έχει ήδη ξεκινήσει…

Σπανούλης vs Σπανούλης! Η μεγάλη «αναμέτρηση» έχει ήδη ξεκινήσει…

Μπορεί ο κόουτς Σπανούλης να φτάσει τον παίκτη Σπανούλη;

Το ερώτημα είναι σίγουρα πρόωρο. Μόλις στο ξεκίνημα της καριέρας του στους πάγκους μετά από μια κολοσσιαία καριέρα ως παίκτης. Ο άνθρωπος που τα πέτυχε όλα με όλους τους τρόπους, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στην Ευρώπη με τους δεκάδες τίτλους, ομαδικούς και ατομικούς, τις σπουδαίες διακρίσεις και την καθολική αναγνώριση ακόμη και από τους μεγάλους αντιπάλους του.

Ο μύθος, ο Θρύλος Βασίλης Σπανούλης. Μια καριέρα ονειρεμένη που έκλεισε, σίγουρα όχι με τον τρόπο που θα ήθελε, και πριν καν… βγάλει τα αθλητικά του ρούχα φόρεσε το σακάκι του προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Μουσταφά Φαλ VS Έντι Ταβάρες: «Πόλεμος» για… ουρανοξύστες (vids)

Όσοι τον ήξεραν καλά στοιχημάτιζαν σε αυτό. Ήταν πάντα άλλωστε… προπονητής. Δεν αμφέβαλλε κανείς πως σύντομα θα βλέπαμε ξανά τον Σπανούλη στα γήπεδα. Μόλις λίγους μήνες έμεινε εκτός ξεκινώντας το «αγροτικό» του στα Next generation tournaments. Και από το καλοκαίρι πρεμιέρα στον πάγκο του Περιστερίου.

Η νέα μεγάλη πρόκληση για τον άνθρωπο που έμαθε να είναι ο καλύτερος των καλύτερων έχει ξεκινήσει. Και τα αποτελέσματα είναι ήδη, με το… καλημέρα εντυπωσιακά. Το Περιστέρι πέτυχε χθες μια μεγάλη νίκη επί της κατόχου του BCL, Τενερίφη και έκανε το 2Χ2 στην διοργάνωση. Μια ομάδα με την «σφραγίδα» του Βασίλη Σπανούλη, του κόουτς Span που όπως στα παρκέ έτσι και στους πάγκους είναι ξεκάθαρο πως ο στόχος του είναι η κορυφή.

Θα μπορέσει ο κόουτς Σπανούλη να φτάσει τον αθλητή Σπανούλη; Η αποστολή είναι πολύ δύσκολη, στα όρια του αδύνατου αν αναλογιστεί κανείς πόσα πολλά πέτυχε ο Έλληνας άσος σε όλα τα επίπεδα ως παίκτης.

Η παρουσία του και μόνο στα γήπεδα ως προπονητή δίνει άλλη διάσταση και άλλη προσοχή στο άθλημα. Ο κόουτς Σπανούλης στο Περιστέρι ανεβάζει κατακόρυφα το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα, δίνει «λάμψη» στο κατά τα άλλα «ταπεινό» BCL. Ο Θρύλος της Ευρωλίγκας έχει ήδη στείλει το μήνυμα του μέσα από την δουλειά του στο ξεκίνημα μιας νέας καριέρας, στην προσπάθεια να αποδείξει πως όσο ικανός ήταν στο παρκέ άλλο τόσο μπορεί να αποδειχθεί καθοδηγώντας την ομάδα του από τον πάγκο.
Τα παραδείγματα είναι πολλά στο παρελθόν, μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι αυτοί που έχοντας την καριέρα του Σπανούλη ως παίκτη πέτυχαν τόσο σπουδαία πράγματα και ως προπονητές. Θα το κάνει και ο αυτό ο Kill Bill;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ