Το ξεχωριστό επίτευγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο… (pic, vids)

Το ξεχωριστό επίτευγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο… (pic, vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει στην καριέρα του κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος παίκτης στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Το ΝΒΑ άνοιξε ξανά τις πόρτες του και όλοι οι φίλοι του μπάσκετ περιμένουν ακόμη μία συγκλονιστική σεζόν. Οι Έλληνες έχουν και έναν παραπάνω λόγω καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει για δέκατη χρονιά στα παρκέ του μαγικού κόσμου ώστε να διεκδικήσει το τρόπαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο «Greek Freak» συνεχώς βελτίωνε το παιχνίδι του, από το 2013 που βρέθηκε στη λίγκα, όμως τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να πάει σε άλλα… επίπεδα. Κατά πολλούς είναι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Και πραγματικά όχι άδικα.

Η εξέλιξη του είναι απόλυτα εντυπωσιακή έχοντας περάσει από διαφορετικά στάδια στην καριέρα ενός παίκτη. Από «ρούκι» και με λίγο χρόνο συμμετοχής, σε σταδιακή αύξηση των λεπτών που έπαιζε και τέλος σε αθλητής με All-Star περγαμηνές.

Αυτό είναι κάτι που εξηγούν και τα ατομικά βραβεία που έχει κατακτήσει. Μια συλλογή που δεν την έχει κανείς άλλος στην ιστορία της λίγκας! Καθώς είναι ο μοναδικός που έχει συλλέξει τα τέσσερα αυτά τρόπαια. Συγκεκριμένα,  Έλληνας φόργουορντ έχει αναδειχθεί το 2017 ως ο «Πιο Βελτιωμένος Παίκτης» του ΝΒΑ, ανεβάζοντας κατακόρυφα τα νούμερά του.

Ακόμα, ήταν ο «Πολυτιμότερος Παίκτης» της κανονικής περιόδου για δύο σερί χρονιές (2019, 2020), ενώ το 2020 αναδείχθηκε και ως ο «Κορυφαίος Αμυντικός». Kάτι που έχουν πετύχει την ίδια σεζόν μόνο εκείνος και οι Μάικλ Τζόρνταν-Χακίμ Ολάζουον. Τέλος, το βραβείο που ίσως θυμάται για πάντα ήρθε το 2021 και δεν είναι άλλο από αυτό του «Πολυτιμότερου Παίκτη των Τελικών», όταν οδήγησε τους Μπακς στον τίτλο εκείνης της χρονιάς.

Κάτι περισσότερο από έναν τύπο που απλά… τρέχει και καρφώνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ