Απίθανα σκηνικά στους Μπακς: «Τοξική ατμόσφαιρα, ο προπονητής τον αποκάλεσε κουρ@δ@»

Απίθανα σκηνικά στους Μπακς: «Τοξική ατμόσφαιρα, ο προπονητής τον αποκάλεσε κουρ@δ@»

Το απίστευτο περιστατικό στους Μπακς μετά από μια ήττα, όπως το καταγράφει η Μίριν Φέιντερ στο βιβλίο της «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια».

Οι Μπακς μετά το ντραφτ πικ του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχαν μια τρομερή πορεία από τις χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ, στην κορυφή της Λίγκας μέσα σε λίγα χρόνια.

Μέσα σε αυτό το διάστημα συνέβησαν μερικά απίστευτα σκηνικά, που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας και αποκάλυψε η Μίριν Φέιντερ στο βιβλίο της «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια».

Συγκεκριμένα, η συγγραφέας μιλάει στο βιβλία για πρωτοφανή οργή και βαριές κουβέντες εκ μέρους του Τζέισον Κιντ προς τους παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς μετά από μια ήττα από τους Σάρλοτ Χόρνετς πριν από μερικά χρόνια που δεν είχε βγει προς τα έξω…

Αφού στέρησε το ρεπό των παικτών εν μέσω Χριστουγέννων, την επόμενη μέρα στην προπόνηση ο τότε head coach των ελαφιών εξαπέλυσε μύδρους εναντίον ορισμένων παικτών του.

«Στην προπόνηση της επόμενης ημέρας, η ατμόσφαιρα ήταν τοξική. Ο Κιντ έβαλε τις φωνές στον Σάντερς. «Παίζεις σαν κουρ@δ@», του είπε. «Έχεις τα χάλια σου». Το ένα καψόνι έφερνε το άλλο, σαν να ήταν κολεγιακή ομάδα», αναφέρει η Αμερικανίδα συγγραφέας.

«Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα έκτοτε», λέει ο Μπράντον Νάιτ. «Ήταν πέρα από τα όρια του φυσιολογικού αυτό που αποφάσισε ο Κιντ», έγραψε η Φέιντερ, με τον έμπειρο γκαρντ να αναφέρεται στη στέρηση του ρεπό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ