«Τρελάθηκαν» με Ντόρσεϊ οι οπαδοί των Μάβερικς: «Δώστε του τα λεπτά του Τιμ Χάρνταγουεϊ» (pics)

«Τρελάθηκαν» με Ντόρσεϊ οι οπαδοί των Μάβερικς: «Δώστε του τα λεπτά του Τιμ Χάρνταγουεϊ» (pics)

«Έκρηξη» αγάπης έγινε στα social media από τους οπαδούς των Μάβερικς μετά την απόδοση του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις.

Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν οι Ντάλας Μάβερικς την φετινή σεζόν στο ΝΒΑ το Σάββατο απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις, τους οποίους και συνέτριψαν με σκορ 137-96.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο  πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος «άρπαξε» την ευκαιρία και παρά τις φήμες τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομα του που τον ήθελαν εκτός ομάδας είχε μια πολύ καλή παρουσία.

Συγκεκριμένα, ο ομογενής γκαρντ αγωνίστηκε για 4:17 λεπτά στην αναμέτρηση σημειώνοντας 9 πόντους με 3/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο ενώ πήρε και 2 ριμπάουντ. Η εμφάνιση του πρώην ερυθρόλευκου ενθουσίασε τον κόσμο των Μάβς, τόσο στο γήπεδο, αλλά και στα social media.

Ο Ντόρσεϊ που έκανε το ντεμπούτο του για φέτος στο ΝΒΑ, είναι ήδη ένας από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού στο Ντάλας, παρότι έχει αγωνιστεί μόλις 4:17′, ενώ στο Twitter επικράτησε «τρέλα» με τους οπαδούς να τονίζουν ότι πρέπει να παίζει πολύ παραπάνω και να «φάει» από τα λεπτά του Τιμ Χάρνταγουεϊ.

Δείτε μερικά σχετικά tweet:

don’t we just take Tim Hardaway Jr.’s minutes and give them to Tyler Dorsey pic.twitter.com/XhJN5DL3f6

— jrice (@jrice_too_nice) October 23, 2022

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ