Οι Γουόριορς… παραπατάνε, αλλά ο Κάρι «πετάει»: Απίθανα στατιστικά από τον ηγέτη των «Πολεμιστών» (pics)

Οι Γουόριορς… παραπατάνε, αλλά ο Κάρι «πετάει»: Απίθανα στατιστικά από τον ηγέτη των «Πολεμιστών» (pics)

Μόνο ονειρικό δεν είναι το ξεκίνημα στην εφετινή σεζόν για τους πρωταθλητές Γουόριορς. Ο συνήθης ύποπτος, Στεφ Κάρι... τρελαίνει τη στατιστική και είναι ένας από τους ελάχιστους διασωθέντες.

Τέσσερις ήττες μετά από μόλις επτά αγωνιστικές για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Back to back διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα σε Σάρλοτ-Ντιτρόιτ και προβληματισμός στο στρατόπεδο των πρωταθλητών του NBA. Η αρμάδα του Στιβ Κερ έχει ξεκινήσει νωθρά την εφετινή σεζόν, μετρώντας μόλις τρεις νίκες. Οι «Πολεμιστές» απέχουν αρκετά από τον περσινό καλό τους εαυτό, που τους οδήγησε μέχρι και το 7ο δαχτυλίδι της ιστορίας τους.

Οι πρωταθλητές του NBA ψάχνονται στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ρίχνουν στο… τραπέζι των συζητήσεων και το σοβαρό περιστατικό με πρωταγωνιστές τους Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ.

Η μπουνιά του «εκρηκτικού» 32χρονου παίκτη στον νεαρό γκαρντ, προκάλεσε τριγμούς στις τάξεις των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και είναι μια κατάσταση που δύσκολα ξεχνιέται. Ακολούθησαν στη συνέχεια και οι ανανεώσεις συμβολαίων των Γουίγκινς-Πουλ, για να δέσει το… γλυκό. Τα πάντα παίζουν το ρόλο τους σε αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη του 3-4.

Οι Γουόριορς λοιπόν… παραπατάνε, αλλά πάντα θα υπάρχει ο ένας που θα κάνει τη διαφορά. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Στεφ Κάρι. Ο ηγέτης των «Πολεμιστών» βρίσκεται σε MVP mode στους πρώτους αγώνες της σεζόν, με τη μία παράσταση να διαδέχεται την άλλη.

Στα 34 του, ο περσινός MVP των τελικών του NBA, κάνει πράγματα και θαύματα, προσπαθώντας με κάθε τρόπο, να βγάλει από το αδιέξοδο τους πρωταθλητές. Ο Κάρι μετράει 30+ πόντους στους έξι από τους επτά αγώνες της σεζόν, δείχνοντας αποφασισμένος για νέες επιτυχίες. Μάλιστα, ξεπέρασε την επίδοση του 2015, όταν είχε καταγράψει τουλάχιστον 30 πόντους στα πέντε από τα πρώτα επτά ματς της χρονιάς.

Όπως αναμενόταν, ο Στεφ Κάρι ηγείται του σκοραρίσματος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (7ος στο πρωτάθλημα), ενώ κατέχει την πρωτιά των «Πολεμιστών» και στη σχετική κατηγορία των ριμπάουντ!

Οι Γουόριορς μπορεί να μη βρίσκονται σε καλό φεγγάρι στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, αλλά ο Στεφ Κάρι δείχνει ασταμάτητος. Ο 34χρονος «χορεύει» τους πάντες, βάζει στα καλάθια τους αντιπάλους του και μαζί με τον Λούκα Ντόντσιτς, ήταν οι πρώτοι που ξεπέρασαν το «φράγμα» των 200 πόντων στον εφετινό μαραθώνιο του NBA.

Μπορεί να βαδίζει για το 35ο έτος της ηλικίας του, αλλά ο Κάρι, βάζει το όνομά του στην πρώιμη συζήτηση για τον MVP της regular season. Με τον Στεφ σε τέτοια δαιμονιώδη κατάσταση, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δε χρειάζεται να ανησυχούν. Σύντομα οι «Πολεμιστές» του Στιβ Κερ θα βρουν τα πατήματά τους και θα επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ