Η φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι Γουόριορς στο ματς κόντρα στους Χιτ

Η φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι Γουόριορς στο ματς κόντρα στους Χιτ

Για τρίτη συνεχόμενη φορά οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έμειναν με άδεια τα χέρια καθώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε τους Μαϊάμι Χιτ, φεύγοντας από το «FTX Arena» ηττημένοι με σκορ 116-109. Μετά το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία. Συγκεκριμένα όταν το σκορ βρισκόταν στο 112-109 και 1’40»να απομένει για […]

Για τρίτη συνεχόμενη φορά οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έμειναν με άδεια τα χέρια καθώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε τους Μαϊάμι Χιτ, φεύγοντας από το «FTX Arena» ηττημένοι με σκορ 116-109.

Μετά το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία. Συγκεκριμένα όταν το σκορ βρισκόταν στο 112-109 και 1’40»να απομένει για το τέλος, ο Στεφ Κάρι επιχείρησε ένα σουτ τριών πόντων.

Διαβάστε επίσης: «Τρελά» λεφτά στη Euroleague: Στη 13η θέση ο Σλούκας – Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος;

Την ώρα του σουτ ο Τζίμι Μπάτλερ, που μάρκαρε τον Κάρι, τον ακούμπησε στο χέρι με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει παράβαση και τρεις βολές υπέρ των Γουόριορς.

Ωστόσο ο Σποέλστρα κάλεσε challenge και στην επανεξέταση της φάσης οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους, λέγοντας πως ο Μπάτλερ έχει βρει πρώτα τη μπάλα και μετά τον αντίπαλό του.

Η απόφαση αυτή εξόργισε των σούπερ σταρ των Γουόριορς όπου μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε την απόφαση των διαιτητών λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα απαίσιο σφύριγμα. Τι νομίζετε ότι θα έλεγα; Άρχισα να περπατάω προς τη γραμμή των βολών πιστεύοντας ότι θα έπαιρνα τρεις ελεύθερες και θα έφερνα το παιχνίδι στα ίσια με ένα λεπτό και κάποια αλλαγή να απομένει. Είναι δύσκολο όταν σαφώς ένιωσα πολλή επαφή. Δεν ξέρω τι είδαν εκτός από την επαφή high-five για την οποία μίλησαν, αλλά πρέπει να ολοκληρωθεί η κίνηση – έτσι ένιωσα. Ειδικά όταν το βλέπεις σε αργή κίνηση, υπάρχει πολλή επαφή. Αλλά τί ξέρω εγώ από σφυρίγματα…;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ