Λεμπρόν: «Έχω επιστρέψει κι από 1-3 σε τελικούς…»

Λεμπρόν: «Έχω επιστρέψει κι από 1-3 σε τελικούς…»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε για την ήττα των Καβαλίερς από τους Πέισερς κι έσπευσε να θυμίσει πως έχει καταφέρει να ανατρέψει και σκορ σειράς 3-1 σε τελικούς, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς κλήθηκε να σχολιάσει την ήττα των Καβαλίερς από τους Πέισερς στο πρώτο παιχνίδι των playoffs τονίζοντας πως είναι ένα καλό μάθημα ενόψει συνέχειας. Παρόλα αυτά σε ερώτηση για το ότι βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια πίσω στο σκορ σε σειρά playoffs ο βασιλιάς υπενθύμισε πως δεν έχει περάσει πολύς καιρός που κατέκτησε το πρωτάθλημα από το 1-3.

«Είμαστε στο 0-1 στον πρώτο γύρο. Ήμουν κάποτε στο 1-3 στους τελικούς, οπότε είμαι ο τελευταίος που πρέπει να ρωτήσετε πώς θα νιώθει τις επόμενες μέρες», τόνισε ο «βασιλιάς» που έκανε το 20ο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του στα play offs με 24 πόντους, 12 ασίστ και 10 ριμπάουντ.

Για τον Λεμπρόν η ήττα αυτή ήταν ένα καλό μάθημα: «Έχουμε κάποια παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά στα play offs. Η εμπειρία είναι ο καλύτερος δάσκαλος και τώρα απέκτησαν κάποια. Θα πρέπει στη συνέχεια να είμαστε πιο ακριβείς σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Κι αυτό δεν αφορά μόνο στους νέους, αλλά και όλους εμάς τους παλιούς. Κι εγώ μπορώ να αποδώσω πολύ καλύτερα. Γι’ αυτό θα πρέπει να παλέψουμε για να μη χάσουμε και δεύτερο ματς στην έδρα μας».

Για την μακρά κόντρα του με τον Λανς Στίβενσον: «Έχει πλάκα. Είναι ένας ανταγωνιστικός τύπος, δεν κάνει πίσω απέναντι σε κανέναν, όπως κι εγώ. Θα είναι μια ωραία σειρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ