Κάρι: «Εγώ στη Σάρλοτ; Το σκέφτομαι» (pic)

Κάρι: «Εγώ στη Σάρλοτ; Το σκέφτομαι» (pic)

Ο Στεφ Κάρι αναφέρθηκε στην περίπτωση να φορέσει τη φανέλα των Σάρλοτ Χόρνετς.

Είναι ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών, έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και έχει μεγαλουργήσει με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Θα φανταζόσασταν ποτέ τον Στεφ Κάρι με άλλη φανέλα; Ο ίδιος πάντως ναι.

Ο ηγέτης της ομάδας του Σαν Φραντσίσκο ρωτήθηκε για το αν θα φορούσε τη φανέλα των Σάρλοτ Χόρνετς, που είχε αγωνιστεί ο πατέρας του, Ντελ, με τον σούπερσταρ του ΝΒΑ να τονίζει πως θα ήθελε να μείνει στους Γουόριορς για πάντας, όμως έχει σκεφτεί να φορά το «30» στην ομάδα της Βόρειας Καρολίνας.

Οι δηώσεις του Στεφ Κάρι:

«Αγαπώ το ταξίδι με τους Γουόριορς και δεν έχει υπάρξει αληθινό ενδιαφέρον από άλλη ομάδα. Αλλά η περιέργεια με το τι θα γινόταν αν έπαιζα για την πόλη μου. Πως θα ήταν να ζω στη Σάρλοτ; Το σκέφτομαι σίγουρα.

Αν μπορούσα να παίξω για τους Γουόριορς σε όλη την καριέρα μου και να είμαι ένας από τους τύπους που έχουν επιτυχίες ατομικά και ομαδικά και να γίνει one-team player;

Είναι κοντά η λίστα αυτή. Αλλά όπως είπα υπάρχει η περιέργεια του πως θα ήταν να φοράω το Ν0.30 στη Σάρλοτ όπως ο πατέρας μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ