Μπακς – Κινγκς 126-113: Γιάννης on fire, «λύγισε» και τους Κινγκς

Μπακς – Κινγκς 126-113: Γιάννης on fire, «λύγισε» και τους Κινγκς

Με μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο (35 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ) οι Μιλγουόκι Μπακς έφτασαν σε άλλη μια νίκη, επικρατώντας των Σακραμέντο Κινγκς με 126-113.

Είναι ασταμάτητος και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη μια φορά «καυτός».

Ο Greek Freak είχε ένα από τα κλασικά του βράδια και οδήγησε έτσι τους Μιλγουόκι Μπακς σε μια ακόμη νίκη. Με μια εμφάνιση από αυτές που κάνει συνήθως τα τελευταία χρόνια, ο σούπερ σταρ των Μπακς έκανε… πλάκα στους Κινγκς και τα «ελάφια» επικράτησαν άνετα με 126-113.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ ετοιμάζει «τρελό» σχηματισμό με Φορτούνη, Χάμες, Μπιελ και Ελ Αραμπί!

35 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής, με 10/17 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 9/10 βολές, έγραψε το «κοντέρ» για τον Έλληνα σταρ του NBA ο οποίος είχε για άξιο συμπαραστάτη τον Τζρου Χόλιντεϊ που τελείωσε το ματς με 31 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Ο αγώνας πήγαινε πόντο πόντο στην πρώτη περίοδο, με τους Μπακς ωστόσο να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα. Τα «ελάφια» ήταν συνεχώς μπροστά με μικρή διαφορά, μέχρι που ο Γιάννης ανέλαβε δράστη ολοκληρωτικά στην τέταρτη περίοδο.

Ο Greek Freak σημείωσε συνεχόμενους πόντους, ενώ κατάφερε να προστατευτεί, παρότι είχε ήδη 5 φάουλ. Ο Αντετοκούνμπο μπόρεσε να «σωθεί» και έτσι οι Μπακς έφτασαν εν τέλει σε μια εύκολη νίκη.

Τα δωδεκάλεπτα: 34-29, 68-61, 97-94, 126-113

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ