Δύσκολες νίκες για Πέλικανς και Τζαζ

Δύσκολες νίκες για Πέλικανς και Τζαζ

Οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς ξεπέρασαν το εμπόδιο των Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ με τη σειρά τους οι Γιούτα Τζαζ νίκησαν τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Σημαντική νίκη επί των Σαν Αντόνιο Σπερς πέτυχαν οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς, οι οποίοι και επιβλήθηκαν εντός έδρας των Τεξανών με σκορ 126-117 εντός έδρας.

Οι παίκτες του Γουίλ Γκριν πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πρώτη περίοδο που τους επέτρεψε να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι και παρά την προσπάθεια της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 40 πόντους, ενώ 16 πρόσθεσε ο Γιόνας Βαλαντσιούνας. Από την άλλη πλευρά, 23 πόντους μέτρησε ο Τζέρεμι Σόχαν, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια του Τρε Τζόουνς με 19.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Στο άλλο ματς της ημέρας, οι Γιούτα Τζαζ συνεχίζουν την πολύ καλή τους φετινή πορεία, φτάνοντας στη δύσκολη επικράτηση με σκορ 120-112 επί των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Οι «μορμόνοι» ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο, έφεραν τα πάνω κάτω και εν τέλει μπόρεσαν να φτάσουν σε μια μεγάλη επικράτηση απέναντι στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Κορυφαίος για την ομάδα του Γουίλ Χάρντι ήταν ο Νίκεϊλ Αλεξάντερ-Γουόκερ με 24 πόντους, ενώ 22 είχε ο Λάουρι Μάρκανεν. Στην αντίπερα όχθη, 30 πόντους έβαλε ο Μπράντλεϊ Μπιλ και 21 ο Κάιλ Κούζμα.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ