Στην πρώτη 15άδα των σκόρερ όλων των εποχών ο Ντουράντ

Στην πρώτη 15άδα των σκόρερ όλων των εποχών ο Ντουράντ

Ο άσος των Νετς, Κέβιν Ντουράντ, έγραψε Ιστορία στο ΝΒΑ κατά τη νίκη του Μπρούκλιν με 125-117 επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς το βράδυ της Δευτέρας.

Ο άσος των Νετς, Κέβιν Ντουράντ, έγραψε Ιστορία στο ΝΒΑ κατά τη νίκη του Μπρούκλιν με 125-117 επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς το βράδυ της Δευτέρας. Με ένα καλάθι στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ο Ντουράντ πέρασε τον θρύλο των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τιμ Ντάνκαν, και ανέβηκε στη 15η θέση στη λίστα με τους σκόρερ όλων των εποχών του ΝΒΑ. Ο Ντάνκαν σημείωσε 26.496 πόντους κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του και ο Ντουράντ με τους 32 πόντους που σημείωσε έφτασε τους 26.516.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Ντόρσεϊ: Η «τρελή» πρόταση της Μονακό, οι «ματιές» του Ολυμπιακού και η… μισή Euroleague στα πόδια του

Ο επόμενος στόχος του Ντουράντ είναι να ξεπεράσει τον Ντομινίκ Γουίλκινς ο οποίος σημείωσε 26.668 πόντους στην καριέρα του. Ακολουθεί ο Όσκαρ Ρόμπερτσον (26.710) και ο Χακίμ Ολάζουον (26.946). Ο Ντουράντ πιθανότατα θα περάσει και τους τρεις αυτή τη σεζόν, αν παραμείνει υγιής. Όπως έχει τώρα, ο Ντουράντ απέχει λιγότερο από 1.000 πόντους από το να περάσει στην πρώτη 10άδα, οπότε είναι θέμα χρόνου μέχρι να συμβεί και αυτό.

Ο Ντουράντ, έχει φέτος 29,9 πόντους με 56,3% εντός πεδιάς ενώ έχει 36% στα τρίποντα και 92,7% στις βολές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ