Χαμός με Ντόρσεϊ: Η «τρελή» πρόταση της Μονακό, οι «ματιές» του Ολυμπιακού και η… μισή Euroleague στα πόδια του

Χαμός με Ντόρσεϊ: Η «τρελή» πρόταση της Μονακό, οι «ματιές» του Ολυμπιακού και η… μισή Euroleague στα πόδια του

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος και προκάλεσε πανικό στη Euroleague, με τη Μονακό να κάνει επίσημη πρόταση και τουλάχιστον 4-5 ομάδες να περιμένουν τις εξελίξεις.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού οι Μάβερικς αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν, προκαλώντας πανζουρλισμό στη Euroleague και στις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο ομογενής γκαρντ μετά το πέρασμα του από το Ντάλας θα πρέπει να περιμένει λίγο (48 ώρες) μήπως και βρει κανένα καλό συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όμως κακά τα ψέματα φαίνεται πως είναι απλά θέμα χρόνου να επιστρέψει με καλά χρήματα στη Γηραιά Ήπειρο.

Τα πράγματα γύρω από την υπόθεση είναι μπερδεμένα, αφού τουλάχιστον 4-5 ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Η πιο ξεκάθαρη ωστόσο είναι η Μονακό, η οποία έχει τη δυνατότητα να του προσφέρει «τρελά» χρήματα. Όπως και έκανε προσφέροντας του 1,2 εκατ. ευρώ μέχρι και το τέλος του χρόνου, προσφορά που δύσκολα να φτάσει καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, οι Μακάμπι, Φενέρ και Βίρτους Μπολόνια τον έχουν πλησιάσει, χωρίς όμως να έχουν κάνει κάποια επίσημη κρούση προς το παρόν. Φυσικά, υπάρχουν έντονες φήμες ότι και άλλες ομάδες της Euroleague θα κινηθούν για την απόκτησή του Ντόρσεϊ, με την Παρτιζάν και την Αρμάνι να έχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουν την υπογραφή του και τον Ετόρε Μεσίνα να ψάχνει σούτινγκ γκαρντ με την «τρέλα» του 27χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλά ΜΜΕ από την Ιβηρική έχουν αναφέρει ότι παρακολουθούν τον Ντόρσεϊ και η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, όμως δεν έχουν προς το παρόν τη δυνατότητα για να μπουν σε πλειστηριασμό για τον ομογενή γκαρντ.

Το μεγάλο ερώτημα πάντως είναι εάν ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες θα είναι ο Ολυμπιακός. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το τι σκέφτονται στο λιμάνι, όμως μοιάζει δεδομένο πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον ήθελε στο ρόστερ, αλλά και ότι οι Πειραιώτες παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις. Χωρίς να έχουν κάνει κάποια κίνηση ή κρούση προς την πλευρά του παίκτη προς το παρόν.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να κάνει υπέρβαση τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε αγωνιστικό, καθώς θα προστεθεί ένας παίκτης που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα ρόστερ πλήρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ