Απίστευτο: Το NBA ανακοίνωσε 7 διαιτητικά λάθη στο Μάβερικς-Λέικερς (vid)

Απίστευτο: Το NBA ανακοίνωσε 7 διαιτητικά λάθη στο Μάβερικς-Λέικερς (vid)

Ο αγώνας των Ντάλας Μάβερικς με τους Λος Άντζελες Λέικερς ολοκληρώθηκε μετά από δύο παρατάσεις με νίκη της ομάδας του Τέξας, ωστόσο όπως ανακοίνωσε του NBA έγιναν 7 διαιτητικά λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Ο αγώνας των Ντάλας Μάβερικς με τους Λος Άντζελες Λέικερς την Παρασκευή (13/1) είχε δραματική εξέλιξη και ολοκληρώθηκε μετά από δύο παρατάσεις με την ομάδα του Λούκα Νόντσιτς να παίρνει τελικά τη νίκη με 119-115.

Ωστόσο εκτός από τους παίκτες, πρωταγωνιστές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν και οι διαιτητές. Όπως ανακοίνωσε το NBA οι διαιτητές υπέπεσαν σε επτά (!) λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Μήτρογλου: Δύο καπνισμένες κάνες… (vids, pics)

Συγκεκριμένα το «Two Minute Report» του αγώνα αναφέρεται σε φάσεις που έγιναν στο τελευταίο δίλεπτο της κανονικής περιόδου, καθώς και στο τελευταίο δίλεπτο της πρώτης παράτασης και της δεύτερης παράτασης. Τα δύο πιο σημαντικά τα οποία έπαιξαν ρόλο και στη διαμόρφωση του αποτελέσματος συνέβησαν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, όταν στην τελευταία επίθεση των Λείκερς, με το σκορ ισόπαλο στο 108-108, δεν δόθηκε φάουλ στον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην προσπάθειά του για λέι-απ, ενώ στη συνέχεια δεν σφυρίχθηκε παράβαση του Λούκα Ντόντσιτς στον Γουέιν Γκέιμπριελ.

Δείτε τη φάση με το φάουλ πάνω στον Λεμπρόν Τζέιμς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ