Παίκτης της εβδομάδας για 20η φορά ο Γιάννης (Pic)

Παίκτης της εβδομάδας για 20η φορά ο Γιάννης (Pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε «Παίκτης της Εβδομάδάς» στην Ανατολή.

Για 20ή φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς και ο γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντέμιαν Λίλαρντ, κέρδισαν τους τίτλους σε Ανατολή και Δύση, αντίστοιχα.

Ο δύο φορές MVP οδήγησε το Μιλγουόκι σε μια αήττητη εβδομάδα με μέσο όρο 38,3 πόντους, 12,8 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ. Ξεχωριστή ήταν η 50άρα που σημείωσε στη νίκη επί των Νιού Ορλίνς Πέλικανς την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0: Μπαρτόλο και τάβλα…

Ο Αντετοκούνμπο έχει μέσο όρο 31,7 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ σε 39 αγώνες τη φετινή σεζόν, ενώ τα «Ελάφια» με ρεκόρ 33-17 βρίσκονται στην τρίτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο ηγέτης του Πόρτλαντ κυριάρχησε κατά τη διάρκεια της 15ης εβδομάδας με μέσο όρο 42,3 πόντους και 7,7 ασίστ, σουτάροντας με 63,2% σουτ και οδηγώντας τους Μπλέιζερς σε ρεκόρ 2-1.

Ο Λίλαρντ σημείωσε 60 πόντους στη νίκη επί της Γιούτα την περασμένη Τετάρτη. Ο 32χρονος γκαρντ έχει μέσο όρο 30,1 πόντους, 7,3 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε 37 αγώνες τη φετινή σεζόν. Οι Μπλέιζερς (23-26) είναι αυτή τη στιγμή 12οι στη βαθμολογία της Δυτικής Περιφέρειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ