Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0: Μπαρτόλο και τάβλα…

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0: Μπαρτόλο και τάβλα…

Ο Κουρμπέλης τον «κρέμασε» με δύο κίτρινες σε έξι λεπτά, ο Μπαρτόλο τον «κάρφωσε» με τρομερό γκολ και ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού ο οποίος έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Αστέρας γκρέμισε από την κορυφή της Super League τον Παναθηναϊκό! Χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ του Μπαρτόλο, οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 των «πράσινων» οι οποίοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 33′ λόγω αποβολής του Κουρμπέλη με δύο κίτρινες μέσα σε έξι λεπτά. Στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ πλέον το «τριφύλλι», που είχε την πρώτη του απώλεια την επαρχία.

Πώς ξεκίνησαν

Κάτω από τα δοκάρια επανήλθε ο Μπρινιόλι, με τους Βαγιαννίδη, Σάρλια, Σένκεφελντ και Πούχατς στην άμυνα. Κουρμπέλης, Ρούμπεν και Τσέριν ήταν στη μεσαία γραμμή, με τον Μπερνάρντ αριστερά στην επίθεση, τον Παλάσιος δεξιά και τον Σπόραρ στην κορυφή.

Για τον Αστέρα, ο Παπαδόπουλος ήταν στο τέρμα, με τους Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο και Άλβαρες τετράδα στην άμυνα. Ιγκλέσιας και Σανταφέ ξεκίνησαν στον άξονα, με τους Γκαρντάβσκι, Κρέσπι και Σίτο να είναι η τριάδα πίσω από τον Μπαράλες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κανός (vids+pics)

«Έγκλημα» Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση να πάρει τον έλεγχο του ματς από τα πρώτα λεπτά και στο 14′ έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Γκαρντάφσκι έδιωξε τελευταία στιγμή προ του Κουρμπέλη ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Καστάνιος έκοψε πριν ο Παλάσιος κάνει το πλασέ απέναντι από τον Παπαδόπουλο. Και στο 33′ ήρθε η αποβολή του Κουρμπέλη για πολύ σκληρό μαρκάρισμα, με δεύτερη κίτρινη μέσα σε έξι λεπτά.

Τον τιμώρησε ο Μπαρτόλο 

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, στο ματς κυριάρχησε η ένταση, τα φάουλ και οι κίτρινες, με τις ευκαιρίες να αγνοούνται. Ο Αστέρας αν και με παίκτη παραπάνω δεν μπορούσε να δημιουργήσει και για να γίνει κάτι αξιόλογο στο ματς, έπρεπε να φτάσουμε στο 75′. Τότε, από πάσα του Βαγιαννίδη, ο Παλάσιος με διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Πέντε λεπτά μετά, η ομάδα του Άκη Μάντζιου, άνοιξε το σκορ στην πρώτη και τελευταία ευκαιρία της στο ματς. Ο Σίτο έκανε μία σέντρα από τα αριστερά, ο Πούχατς έδιωξε με το κεφάλι και ο Μπαρτόλο με τρομερό μονοκόμματο άφησε όρθιο τον Μπρινιόλι για το 1-0. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον οι «πράσινοι», έψαξαν το γκολ με κάθε τρόπο και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 86′, με τον Παπαδόπουλο να νικά με απίθανη επέμβαση τον Ιωαννίδη σε κοντινό σουτ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Αστέρα να παίρνει τη μεγάλη νίκη.

Αστέρας Τρίπολης (Ακης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (71’ Μπαρτόλο), Γκαρντάφσκι (55’ Μπερτόλιο), Σίτο (92’ Γκαρσία), Κρέσπι (91’ Αλάγκμπε), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς (81’ Χουάνκαρ), Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν (74’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (81’ Κλέινχεσλερ), Σπόραρ (67’ Ιωαννίδης), Μπερνάρ (68’ Μαντσίνι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ