Μπακς – Κλίπερς 106-105: Γιάννης από άλλον πλανήτη, «τελείωσε» μόνος του με 54 πόντους τους Κλίπερς!

Μπακς – Κλίπερς 106-105: Γιάννης από άλλον πλανήτη, «τελείωσε» μόνος του με 54 πόντους τους Κλίπερς!

Συγκλονιστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο με 54 πόντους απέναντι στους Κλίπερς, οδήγησε τους Μπακς σε μια επική ανατροπή, επικρατώντας με 106-105!

Τα λόγια είναι περιττά πλέον για αυτόν τον άνθρωπο… Εάν είναι άνθρωπος δηλαδή. Διότι με αυτά που κάνει στα παρκέ του μαγικού κόσμου του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει να μην είναι από τον πλανήτη γη.

Αυτή τη φορά, σταμάτησε στους 54 πόντους. Δύο λιγότερους από το ρεκόρ του καριέρας και μάλιστα σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν να χάνουν μέχρι και με 21 πόντους από τους Κλίπερς που στο τέλος τα… έχασαν και απλώς παρακολουθούσαν τη ραψωδία του Έλληνα… μύθου.

Διαβάστε επίσης: Το «μυθικό» ποσό που θα πάρει η Ρίβερ από τον Έντσο – Περισσότερα και από την ακριβότερη πώληση της! (pic)

Με τον Greek Freak να πρωταγωνιστεί απόλυτα -και πάλι- τελειώνοντας τον αγώνα με 54 πόντους με 19/31 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 10/15 βολές, 18 ριμπάουντ, 2 ασίστ, οι Μπακς έφτασαν σε μια επική νίκη κόντρα στην ομάδα του Λος Άντζελες, επικρατώντας με 106-105.

Ο Γιάννης ήταν εντελώς μόνος του και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως μόνο δύο συμπαίκτες του είχαν διψήφιο αριθμό πόντων και πιο συγκεκριμένα οι Μίντλετον και Χόλιντεϊ που τελείωσαν με 16 και 12 ο καθένας.

Οι Κλίπερς είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα και στα μισά της τρίτης περιόδου βρέθηκαν να προηγούνται μέχρι και με 21 πόντους. Ο Γιάννης ωστόσο μπόρεσε να κρατήσει τα «ελάφια» κοντά και μάζεψε τη διαφορά, μπαίνοντας στην τέταρτη περίοδο στο -11.

Η ομάδα του Λος Άντζελες έπαθε «μπλακ άουτ» στο τέταρτο 12λεπτο, με τους Μπακς να το εκμεταλλεύονται και να φτάνουν στη νίκη, παίρνοντας έτσι το μεγάλο «θρίλερ».

Τα δωδεκάλεπτα: 15-24, 49-56, 78-87, 106-105






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ