Το «μυθικό» ποσό που θα πάρει η Ρίβερ από τον Έντσο – Περισσότερα και από την ακριβότερη πώληση της! (pic)

Το «μυθικό» ποσό που θα πάρει η Ρίβερ από τον Έντσο – Περισσότερα και από την ακριβότερη πώληση της! (pic)

Περισσότερα και από την πώληση του Σαβιόλα στην Μπαρτσελόνα θα πάρει η Ρίβερ Πλέιτ από την πώληση του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι.

Χρειάστηκε σχεδόν ολόκληρος ο Γενάρης για να καταφέρει η Τσέλσι να πείσει τον Ρουί Κόστα να δεχτεί την πρόταση της και να κάνει… πίσω στο «ή ρήτρα ή τίποτα»… Και τελικά, η «χρυσή τομή» βρέθηκε στις καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου, καθώς οι «μπλε» ζήτησαν παράταση ώστε να στείλουν τα έγγραφα και να υπογράψουν όλα τα συμβόλαια της μεταγραφής του Έντσο Φερνάντες.

Η Τσέλσι «έκλεισε» το «χρυσό» deal με την Μπενφίκα, η οποία θα καταβάλει τα 120 εκατομμύρια σε τέσσερις διαφορετικές δόσεις, με την πορτογαλική ομάδα να προχωράει έτσι σε μια ακόμα σούπερ πώληση!

Ένα deal που έφερε χαμόγελα και στο στρατόπεδο της Ρίβερ Πλέιτ. Οι «εκατομμυριούχοι» είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης, ύψους του 25%. Έτσι, η Ρίβερ θα βάλει στα ταμεία της πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ!

Ένα απίθανο ποσό το οποίο μάλιστα ξεπερνάει και τη μεταγραφή του Σαβιόλα στην Μπαρτσελόνα η οποία παραμένει η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Ρίβερ, έως και σήμερα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ