Το αποψινό Μπακς-Σέλτικς κρίνει περισσότερα από μια νίκη

Το αποψινό Μπακς-Σέλτικς κρίνει περισσότερα από μια νίκη

Μπακς και Σέλτικς κοντράρονται απόψε (02:30) στο ντέρμπι της Ανατολής, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό ενόψει των Playoffs.

Η δράση στο NBA δεν σταματάει ποτέ και απόψε (02:30) στο Fiserv Forum θα αναμετρηθούν οι κατά τεκμήριο δύο καλύτερες ομάδες της Ανατολής.

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο υποδέχονται τους Μπόστον Σέλτικς σε ένα ντέρμπι που ξεχωρίζει, όχι μόνο επειδή πρόκειται για δυο πολύ δυνατές ομάδες, αλλά επειδή μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη «μάχη» των Playoffs.

Διαβάστε επίσης: Πιστή στην ιστορία της η ΑΕΚ: Μια ζωή στα… χαρτιά!

Και εξηγούμε. Τα «Ελάφια», που τρέχουν αυτήν τη στιγμή ένα σερί 10 νικών (39-17) και ο «Κέλτες» (41-16 με τέσσερις σερί νίκες) τη φετινή σεζόν θα αναμετρηθούν συνολικά τρεις φορές και όχι τέσσερις.

Η ομάδα της Βοστώνης λοιπόν, που έχει ήδη επικρατήσει στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, αν πανηγυρίσει κι απόψε στο Μιλγουόκι θα υπερτερεί των Μπακς του Greek Freak σε μια πιθανή ισοβαθμία, αλλά κυρίως θα έχει το πλεονέκτημα έδρας αν οι δυο τους συναντηθούν στα Playoffs της Ανατολής.

Οι Μπακς όπως είναι φυσικό λοιπόν θα κυνηγήσουν τη νίκη απόψε, όχι μόνο για να πλησιάσουν στη βαθμολογία τους αντιπάλους τους αλλά και για να διατηρήσουν την ελπίδα να υπερτερούν εκείνοι στο τέλος, κάτι που θα κριθεί στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ