Αυτή είναι η αλήθεια για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αυτή είναι η αλήθεια για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γλίτωσε τα χειρότερα από τον τραυματισμό του στον καρπό, όμως θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σόκαρε τους ανθρώπους και τον κόσμο των Μπακς στην αναμέτρηση με τους Μπουλς, όταν χτύπησε στον καρπό στη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ αποχώρησε από το παιχνίδι με τους «ταύρους» και πραγματοποίησε άμεσα εξετάσεις για να εκτιμηθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός. Τα πρώτα μηνύματα ήταν καθησυχαστικά, οι γιατροί της ομάδας ξεκαθάρισαν ότι δεν φαίνεται να είναι κάποιος σοβαρός τραυματισμός ή χτύπημα, ενώ τον κόσμο έσπευσε να ηρεμήσει και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Greek Freak μπορεί ακόμη και να χάσει το All Star Game που είναι σε λίγα 24ωρα, αλλά δεν θα έχει θέμα μετά την επανέναρξη της σεζόν από τη διακοπή. Βέβαια, η κατάσταση του θα εκτιμάται, ενώ θα κάνει και νέες εξετάσεις τις επόμενες μέρες.

«Νομίζω πως οι πρώτες εκτιμήσεις είναι πολύ θετικές. Οι ακτινογραφίες ήταν καθαρές και δείχνει να έχει ένα μικροπρόβλημα. Θα δούμε πώς θα νιώθει αύριο και τις επόμενες ημέρες και θα επανεξετάσουμε το θέμα του», ανέφερε ο τεχνικός των ελαφιών μιλώντας στον ρεπόρτερ της ιστοσελίδας “The Athletic”, Έρικ Νεμ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε 47 παιχνίδια, μετρώντας κατά μέσο όρο 31,8 πόντους, 12,2 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ σε 33,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, με τη συμμετοχή του, πάντως, στο All-Star Game να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ