All Star ενίσχυση για τους Λέικερς!

All Star ενίσχυση για τους Λέικερς!

Με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να αναμένεται να χάσει αρκετά ματς, οι ιθύνοντες των Λέικερς σκέφτονται σοβαρά να φέρουν στην ομάδα έναν γκαρντ επιπέδου All Star.

Οι Λέικερς περνούν φέτος μια πολύ δύσκολη χρονιά, ο σχεδιασμός τους έχει πέσει στα… βράχια με αποτέλεσμα όχι απλά να μην πρωταγωνιστούν στη Δύση, αλλά να βρίσκονται σχεδόν βέβαια εκτός play offs.

Ο αρκετά σοβαρός τραυματισμός του ΛεΜπρον Τζέιμς έρχεται να κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη, με τον Βασιλιά να αναμένεται να χάσει ακόμα και όλα τα ματς της regular season σύμφωνα με τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις.

Διαβάστε επίσης: Ο Μποντιρόγκα δεν έμαθε για την τραγωδία στην Ελλάδα;

Παρόλα αυτά σύμφωνα με το Lakers Daily οι ιθύνοντες των Λιμνανθρώπων σκέφτονται να φέρουν στην ομάδα ένα όνομα έκπληξη στα γκαρντ. Πρόκειται για τον 32χρονο Κέμπα Γουόκερ με μεγάλη καριέρα στη Λίγκα με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς/Χόρνετς και τους Σέλτικς.

Πρόκειται για έναν ηγετικό scoring guard που είχε πέντε σερί σεζόν με 20+ πόντους και μέσους όρους καριέρας 19.3 πόντους, 5.3 ασίστ και 3.8 ριμπάουντ και έχει διατελέσει τέσσερις φορές παίκτης All Star Game.

Μπορεί φέτος να κινείται σε ρηχά νερά στους Νταλας Μάβερικς με 8 πόντους και 2.1 ασίστ σε 8 μόλις συμμετοχές, αλλά σίγουρα υπάρχει η πεποίθηση πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να συμμαζέψει την άναρχη και κακοφτιαγμένη ομάδα των Λέικερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ