Συναγερμός στους Λέικερς: «Προβληματική η συνύπαρξη ΛεΜπρον και Ντέιβις»

Συναγερμός στους Λέικερς: «Προβληματική η συνύπαρξη ΛεΜπρον και Ντέιβις»

Την άποψη ότι οι δύο superstars των Λέικερς δεν τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους και πως η χημεία απουσιάζει, εξέφρασε ο παλαίμαχος φόργουορντ Κέβιν Γκαρνέτ.

Οι Λέικερς δεν βρίσκονται εκεί που ονειρεύονται οι εκατομμύρια φίλοι της ομάδας, καθώς αντί να πρωταγωνιστούν όπως αρμόζει στο πιο βαρύ brand name της Λίγκας, δίνουν μια σχεδόν χαμένη μάχη για να προλάβουν τα playoffs του NBA στη Δυτική περιφέρεια.

Ένα από τα βασικά συστατικά της αποτυχίας αυτής ίσως βρίσκεται στην προβληματική συνύπαρξη των δύο σούπερ σταρ της ομάδας. Τον ΛεΜπρον Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις, που δείχνουν πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν καλά μαζί και να οδηγήσουν ψηλά τους Λέικερς.

Διαβάστε επίσης: Σάλος με τον Μίκαελ Σουμάχερ: Φίλος του τον έβγαλε φωτογραφία κατάκοιτο – Το υπέρογκο ποσό που ζητούσε

Όπως αναφέρει στο «Ticket and the Truth» ο παλαίμαχος φόργουορντ των Τίμπεργουλβς και Σέλτικς μεταξύ άλλων, Κέβιν Γκαρνέτ, ο ΛεMπρόν είναι εκτός για αρκετό καιρό με τραυματισμό και οι Λέικερς περιμένουν τον Άντονι Ντέιβις να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Αυτό το διάστημα ίσως επηρεάσει και τις πιθανότητες παραμονής του 29χρονου σέντερ στους Λιμνανθρώπους, καθώς αν δείξει «λίγος» για έναν τόσο κεντρικό ρόλο, δεν είναι απίθανο να αποτελέσει παρελθόν αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γκαρνέτ επισημαίνει μεταξύ άλλων την αντίδραση του Ντέιβις στο ιστορικό επίτευγμα του ΛεΜπρον που έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Λίγκα, λέγοντας πως ήταν απαθέστατος και σχεδόν ψυχρός προς τον συμπαίκτη του, δείγμα πως η μεταξύ τους σχέση περιορίζεται στα απολύτως τυπικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ